Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Iunie 2014

Postat de Urania Horoscop On 30 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Leu / Iunie 2014

Horoscop Lunar Leu Iunie 2014

Horoscop Lunar Leu antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Perioada de retrogradare trimestrială a lui Mercur începe pe 7 iunie, iar de data asta are loc în casă a cincea. Amintiri vechi ies la suprafaţă, cu bune şi cu rele, şi nu le veţi putea ignora. Poate că vă întrebaţi cum anume a influenţat educaţia dumneavoastră relaţiile cu cei dragi. Simbolurile din vise vor fi extrem de semnificative, aşa că ar fi bine să ţineţi un jurnal şi să căutaţi diverse similitudini.

Horoscop Lunar Leu relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Venus îşi va petrece cea mai mare parte din lună în practica zodie a Taurului, îndemnând pe toată lumea să se sta bilească undeva şi să planteze câteva seminţe. Dacă v-aţi implicat într-un astfel de proces şi sunteţi fericit, poate că e cazul să oficializaţi această situaţie. Dacă nu aveţi o astfel de relaţie, căutaţi un eveniment sau o reuniune legată de serviciu, existând şanse să întâlniţi o persoană extrem de plăcută şi la fel de hotărâtă ca dumneavoastră să ajungă în vârf.

Horoscop Lunar Leu banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Venus guvernează dragostea şi banii şi îi place să se afle în Taur. Fiind casa a zecea, a carierei, lucrurile ar fi putut să stea mult mai prost pe scena profesională. în realitate, cu puţin efort, poate că veţi reuşi să atrageţi atenţia unui superior care să vă susţină în escaladarea scării ierarhice.

Horoscop Lunar Leu turbulente planetare

Horoscop Lunar Leu Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Două dintre cele mai volatile energii ale cerului vor forma o cuadratură dificilă pe 14 iunie. Vom simţi cu toţii această tensiune. în cazul dumneavoastră, Marte şi Pluton vor forţa o confruntare între casa a treia, a comunicării, şi casa a şasea, a muncii şi a sănătăţii. Este posibilă o dispută încinsă cu un coleg de serviciu ori cu un cadru medical. Nu vă pierdeţi capul. Retrageţi-vă şi revizuiţi-vă atitudinea.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,4,8,12,18,28,29
Zile NEFAVORABILE: 6,7, 13,14, 19, 24, 25, 30
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Iunie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI