Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - June - 2015

Horoscop Urania Lunar – Leu / Iunie 2015

Horoscop Lunar Leu Iunie 2015

Horoscop Lunar Leu Iunie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Iunie Plină din sociabila zodie a Săgetătorului va lumina pe 2 iunie casa a cincea, a partenerilor de distracţie şi a îndrăgostiţilor, cerându-vă să fiţi extrem de generos cu o persoană pe care o iubiţi – lucru care înseamnă ceva, având în vedere că sunteţi un suflet atât de altruist. în loc să cheltuiţi banii pe un obiect, mai bine oferiţi-i o seară palpitantă în oraş.

Horoscop Lunar Leu Iunie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: începând cu data de 5 iunie, Venus, zeiţa iubirii, se va afla din nou în zodia dumneavoastră natală. Cu toţii vom avea un comportament oarecum mai teatral şi mai dramatic în domeniul relaţiilor sentimentale, însă misiunea constă în a rezista impulsului de a exagera, chiar dacă sunteţi îngrozitor de îndrăgostit şi dornic de a face totul pentru a dovedi acest lucru. Fiţi dumneavoastră înşivă. Toţi cei care apreciază calitatea vor înţelege mesajul.

Horoscop Lunar Leu Iunie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Venus guvernează iubirea, dar şi problemele băneşti. După ce va intra pe 5 iunie în zodia dumneavoastră natală, magnetismul ei natural va atrage tot felul de oportunităţi financiare minunate. Dedicaţi timp şi energie lucrurilor care vă plac. Nu contează dacă e vorba de artă, muzică, teatru sau predare. Faceţi ce ştiţi cel mai bine, iar succesul nu va întârzia.

Horoscop Lunar Leu Iunie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Jupiter şi Uranus vor forma pe 22 iunie un trigon favorabil, făcând posibile faima, averea sau aducându-vă o mulţime de admiratori – iar toate astea se vor produce brusc. înscrieţi-vă la „Românii au talent”, dacă n-aţi făcut-o deja. Indiferent pentru ce concuraţi, păstraţi-vă intactă încrederea în sine şi totul va decurge fără obstacole.

Horoscop Lunar Leu Iunie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:2, 5, 6, 8, 9, 10, 22

Zile nefavorabile:1, 13, 14, 23, 29, 30

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI