Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 9 - June - 2016

Horoscop Urania Lunar – Leu / Iunie 2016

Horoscop Lunar Leu Iunie 2016

Horoscop Lunar Leu Iunie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Luna aceasta s-ar putea să nu prea aveţi timp de distracţii. Soarele, Venus şi Mercur, trecând prin mobilă şi neobosita zodie a Gemenilor, vor forma pe rând cuadraturi cu expansivul Júpiter din casa a doua, aşa că banii vor reprezenta probabil o prioritate. Dacă sunteţi liber-profesionişti, veţi avea o perioadă aglomerată. Faceţi tot posibilul şi bateţi fierul cât e cald.

Horoscop Lunar Leu Iunie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Luna Plină de pe 20 iunie ar putea aduce un moment delicat. Ea soseşte în casă a cincea, a idilelor, la ultimul grad din Săgetător, iar planetele aflate într-o astfel de poziţie au tendinţa să aducă o nuanţă de urgenţă. Dacă nu sunteţi satisfăcuţi de relaţia actuală şi ştiţi că aţi făcut tot posibilul ca lucrurile să funcţioneze, probabil că a venit vremea ca drumurile dumneavoastră să se despartă.

Horoscop Lunar Leu Iunie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Incandescentul şi agresivul Marte se află în intensă şi hotărâta zodie a Scorpionului, ceea ce înseamnă că parcurge în goană casa a patra, a familiei. Probabil că e momentul să vă plângeţi de comportamentul unei anumite persoane – şi vreţi să fie de faţă în clipa aceea. Totuşi, nu uitaţi că Marte în Scorpion ia lucrurile în serios. Nu spuneţi nimic la mânie, pentru că s-ar putea să regretaţi.

Horoscop Lunar Leu Iunie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Luna aceasta aveţi senzaţia că vă aflaţi în mijlocul unei bătălii decisive, mai ales în jurul zilelor de 8, 9 şi 10 iunie. Dacă membrii familiei nu sunt mulţumiţi de timpul îndelungat pe care-l petreceţi la serviciu, explicaţi-le că distracţiile costă şi că trebuie să aibă răbdare.

Horoscop Lunar Leu Iunie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 8, 12, 13, 19, 26
Zile nefavorabile 1, 2, 3, 4,17, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Iunie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI