Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Mai 2014

Postat de Urania Horoscop On 2 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Leu / MAI 2014

Horoscop Lunar Leu MAI 2014

Horoscop Lunar Leu antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Un conflict între obligaţiile familiale şi devotamentul faţă de carieră vă va aduce din când în când la disperare. Vă faceţi un nume şi, după cum ştiţi, asta presupune timp şi dedicare. Misiunea dumneavoastră este să găsiţi calea de a transmite acest mesaj tuturor celor care se plâng că nu vă mai văd. Dacă nu ascultă de raţiune, faceţi ce aveţi de făcut.

Horoscop Lunar Leu relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Venus, zeiţa iubirii, va petrece cea mai mare parte din lună în casă a noua, acolo unde încep relaţiile la mare distanţă. Dacă aţi întâlnit de curând o persoană dintr-o altă ţară şi, în ciuda dificultăţilor de natură geografică, doriţi să continuaţi relaţia, veţi avea suficientă energie s-o faceţi. Dacă sunteţi singur, condimentarea relaţiei este absolut necesară – sunteţi unicul care o poate face într-o manieră creativă.

Horoscop Lunar Leu banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: E posibil ca membrii familiei să cheltuiască bani într-un ritm mai rapid decât cel în care sunteţi în stare să-i câştigaţi. O astfel de situaţie este intolerabilă. S-ar putea că avertismentul de pe 2 mai să nu fie suficient, aşa că pe 10 mai va fi nevoie de o metodă mai dramatică de a vă impune punctul de vedere. Păstraţi-vă calmul. Luaţi legătura cu un profesionist şi rămâneţi ferm pe poziţie. Totul se va termina în curând.

Horoscop Lunar Leu turbulente planetare

Horoscop Lunar Leu Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Luna Plină de pe 14 mai va opune emotivul satelit natural al Pământului, aflat în Scorpion, casa a patra, a căminului, şi Soarele, propriul guvernator planetar, care se găseşte în încăpăţânatul Taur, casa a zecea, a carierei şi a confruntărilor profesionale. Este vorba de o foarte importantă axă astrologică, iar atunci când e stimulată astfel, marile oportunităţi nu sunt departe. Misiunea dumneavoastră este să vă faceţi timp să luaţi decizii majore în ambele sectoare. Energiile fixe iau lucrurile în serios.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile FAVORABILE: 3,4,6, 9,12,15, 24, 25
Zile nefavorabile: 1,2,10,13,14,18,27,28
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / MAI 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI