Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 11 - May - 2016

Horoscop Urania Lunar – Leu / Mai 2016

Horoscop Lunar Leu Mai 2016

Horoscop Lunar Leu Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Luna aceasta, cerul va găzdui un grup de planete în practica zodie a Taurului – un semn bun pentru situaţia dumneavoastră financiară. Ele îşi vor croi drum prin casa a zecea, a carierei – dar planetele din Taur atrag resurse fară să depună efort. Dacă vă gândiţi la o schimbare de carieră, aflaţi care vă sunt opţiunile.

Horoscop Lunar Leu Mai 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Mercur va reintra în mişcare directă pe 23 mai, chiar la o zi după Luna Plină din Săgetător, care luminează casa a cincea, a idilelor. E posibil să-şi facă apariţia un prieten pe care nu l-aţi mai văzut de mult, ori să auziţi un accent interesant şi să fiţi fascinaţi de persoana care-l deţine.

Horoscop Lunar Leu Mai 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Dacă luna trecută aţi început tatonările pentru o promovare, dar concretizarea se lasă încă aşteptată, veţi primi probabil veşti în perioada 7-13 mai. Venus, aflată în casă a zecea, a carierei – şi în Taur -, se va cupla cu Jupiter din casa a doua, a problemelor băneşti. E momentul să sărbătoriţi.

Horoscop Lunar Leu Mai 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
O cuadratură dificilă între Jupiter şi Saturn va avea loc pe 26 mai, asmuţind casa a doua, a banilor, împotriva casei a cincea, a idilelor şi distracţiilor. Sunteţi din cale afară de generoşi, dar, din când în când, ar fi frumos ca şi altcineva să achite nota de plată. Dacă locuiţi împreună cu cineva, poate că e timpul să purtaţi o discuţie despre bani.

Horoscop Lunar Leu Mai 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 1,2,7, 9, 10, 11,12
Zile nefavorabile : 4, 5, 24, 26, 27

Horoscop Lunar Leu Mai 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 1,2,9, 10, 11,20, 30
Zile nefavorabile : 4, 5, 24, 25, 26, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Mai 2016

Citeste si pentru alta zodie:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI