Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Leu – Mai 2017

Postat de Urania Horoscop On 10 - May - 2017

Horoscop Urania Lunar – Leu / Mai 2017Horoscop Lunar Leu Mai 2017

Horoscop Lunar Leu Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Marte este cea mai pasională şi mai energică planetă de pe cer şi parcurge acum casa a unsprezecea, a grupurilor şi a prietenilor, adică vorbăreaţa şi sociabilă zodie a Gemenilor. E de la sine înţeles că veţi avea încă o lună aglomerată din punct de vedere social, însă, cu Soarele şi Mercur în casă a zecea, a carierei, probabil că va trebui să faceţi un număr mare de ore suplimentare. Dar sunteţi o zodie de foc, aşa că o să fie bine.

Horoscop Lunar Leu Mai 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Pe 28 mai, e posibil să intraţi în conflict cu un prieten în legătură cu o importantă problemă financiară pe care amândoi încercaţi s-o ignoraţi de ceva timp. Nu mai puteţi face asta, dar nici nu vreţi să vă îndepărtaţi prietenul, aşa că trebuie să vă alegeţi cu grijă cuvintele.

Horoscop Lunar Leu Mai 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Soarele şi Mercur din Taur vor parcurge luna această casă a zecea, a carierei – planetele din Taur sunt ca nişte magneţi în domeniul banilor, aşa că, dacă urmăriţi să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară, acum e momentul nimerit s-o faceţi. Zilele de 9 şi de 24 mai sunt cele mai potrivite pentru programarea unei întâlniri cu un superior care vă poate ajuta să urcaţi pe scara ierarhică.

Horoscop Lunar Leu Mai 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 11 mai, impulsivul Marte va forma o cuadratură cu Neptun. E posibil ca un prieten să vă ceară un împrumut. Vreţi să-l ajutaţi – ca de obicei -, dar mai gândiţi-vă înainte de a pune mâna pe portofel. Oare e prima dată? Să fie oare situaţia chiar atât de cumplită pe cât lasă el să se înţeleagă? Nimeni nu spune să nu-l ajutaţi. Dar nu-i uşuraţi viaţa unui om care nu vrea să se ajute singur.

Horoscop Lunar Leu Mai 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2,3,17, 18, 19
Zile nefavorabile: 5,10, 11,16, 27, 28


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI