Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - March - 2015

Horoscop Urania Lunar – Leu / Martie 2015

Horoscop Lunar Leu Martie 2015

Horoscop Lunar Leu Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Cea mai importantă noutate astrologică din această lună este trigonul favorabil format pe 3 martie de generosul Jupiter şi de surprinzătorul Uranus. Acum vă puteţi elibera de ceea ce vă ţine pe loc. Dacă studiile sau călătoriile se află pe lista cu temele favorite ale anului, atunci ar trebui să fiţi atent. Oferiţi-le minţii şi corpului dumneavoastră o provocare cu totul nouă.

Horoscop Lunar Leu Martie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Vorbăreţul şi sociabilul Mercur va ieşi din casa a şaptea, a parteneriatelor, pe 12 martie. A stat acolo timp de două luni, aşa că acomodarea cu o viaţă lipsită de suspans va fi la început destul de dificilă. Vestea bună e că Mercur intră în casă a opta, a partenerilor intimi, purtând straiele romanticei zodii a Peştilor, aşa că distracţiile sunt asigurate.

Horoscop Lunar Leu Martie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Dacă doriţi un împrumut sau aveţi de-a face cu dispute legate de o moştenire ori de alte probleme financiare comune, evitaţi ziua de 16 martie, când reprezentanţii autorităţii par să facă tot ce le stă în puteri pentru a vă pune piedici. Dacă trebuie să vă ocupaţi de o astfel de situaţie, e bine să puneţi în ordine toate documentele şi să dispuneţi de ajutorul unui profesionist.

Horoscop Lunar Leu Martie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Eclipsa solară totală de pe 20 martie vă permite să ieşiţi la timp dintr-o situaţie neplăcută ivită în sectorul partenerilor intimi, dar mai înainte asiguraţi-vă că nu acţionaţi doar din cauza supărării. Chiar asta vreţi? Nu uitaţi că eclipsele nu glumesc, iar efectele lor sunt greu de anulat.

Horoscop Lunar Leu Martie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1, 2, 3, 9, 22, 23, 25, 30

Zile nefavorabile:5, 6, 7, 11,16,26, 27

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI