Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Leu / Martie 2016

Horoscop Lunar Leu Martie 2016

Horoscop Lunar Leu Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Atenţie. Iubitoarea Venus va păşi în casă a opta, a finanţelor comune, a împrumuturilor şi a moştenirilor, pe 12 martie, iar acest eveniment are loc în visătoarea zodie a Peştilor – care nu se pricepe întotdeauna la detalii. Dacă trebuie să semnaţi documente, rugaţi pe cineva care ştie ce face să se uite peste ele şi nu vă grăbiţi.

Horoscop Lunar Leu Martie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Casa a opta mai guvernează şi relaţiile intime. Prin urmare, călătoria lui Venus prin această casă poate avea rezultate favorabile. Planetele din Peşti desfiinţează graniţele, aşa că puteţi petrece alături de persoana iubită clipe pline de tandreţe sau aproape mistice. Fiindcă veni vorba de romantism – care se întâmplă să fie una dintre specialităţile dumneavoastră – ziua de 26 martie vă va aduce o doză zdravănă din acest ingredient.

Horoscop Lunar Leu Martie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Jupiter va forma un trigon cu hotărâtul Pluton pe 16 martie, îndemnându-vă să vă gândiţi la ocuparea unui post în domeniul managementului sau în cel al supravegherii. Dacă aveţi pregătirea necesară, e minunat. în caz contrar, nu vă băgaţi în ceva care se poate termina rău. Cereţi sfatul unei persoane experimentate şi faceţi-vă timp să învăţaţi tot ce trebuie să ştiţi.

Horoscop Lunar Leu Martie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Luna aceasta, două eclipse vă pot îndrepta către anumite schimbări importante la care nu vă aşteptaţi – dar nu intraţi în panică. Schimbarea e bună pentru suflet şi cu siguranţă face în aşa fel încât lucrurile să devină mai interesante. în plus, un trigon favorabil între Jupiter şi Pluton vă ajută să stabilizaţi rapid situaţia. Nu uitaţi de acest aspect dacă un superior vă pune în braţe un proiect imens şi vrea să fie gata ieri.

Horoscop Lunar Leu Martie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 2,6, 7, 26, 28, 29
Zile nefavorabile 4, 5, 8, 14, 23, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Martie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI