Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Noiembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 31 - October - 2014

Horoscop Urania Lunar – Leu / Noiembrie 2014

Horoscop Lunar Leu Noiembrie 2014

Horoscop Lunar Leu antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: După 16 noiembrie, Venus va pune în evidenţă Săgetătorul, o zodie cu care v-aţi înţeles bine întotdeauna. Zeiţa iubirii se va afla timp de o lună în casă a cincea, a activităţilor recreative, aşa că pregătiţi-vă să epuizaţi toate zilele libere. Nu va fi uşor să vă duceţi la serviciu, mai ales dacă nu vă place locul de muncă, însă misiunea de acum este să aşteptaţi o oportunitate – care va veni.

Horoscop Lunar Leu relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Dacă până acum aţi reuşit să rămâneţi singur, s-ar putea ca luna asta Universul să aibă în vedere un cu totul alt plan. Lună Nouă de pe 22 noiembrie va marca un început în casă a cincea, partenerii de joacă ieşind în prim-plan. Dacă sunteţi mulţumit de relaţia actuală, nu vă îngrijoraţi. Amândoi veţi întreţine focul căminului. Dovada poate fi un nou-născut.

Horoscop Lunar Leu banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI Şl SUCCES: Momentul e potrivit pentru lămurirea disputelor referitoare la moşteniri, împrumuturi neplătite şi datorii de tot felul. însă nu veţi fi încântat de confruntările necesare pentru soluţionarea problemelor. O persoană care v-a evitat eficient până acum îşi va face curaj şi va da piept cu dumneavoastră pe 1 noiembrie, dar nu veţi fi receptiv până pe 11. între timp, lăsaţi deschisă o portiţă cât de mică.

Horoscop Lunar Leu turbulente planetare

Horoscop Lunar Leu Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Pe 12 noiembrie, rezultatele vor fi pe măsura eforturilor. Dacă aţi făcut ultimele retuşuri ale unui plan legat de serviciu pentru a urca pe scara ierarhică, fiţi atent la reacţia superiorilor. Dacă e favorabilă, sunteţi pe drumul cel bun. Dacă detectaţi vreo urmă de scepticism, domoliţi-vă elocinţa. Doar puţin.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: l, 2,3,11,16,17,20,21
Zile nefavorabile: 8,9,10,12,13,18,22,26
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Noiembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI