Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 28 - October - 2015

Horoscop Urania Lunar – Leu / Noiembrie 2015

Horoscop Lunar Leu Noiembrie 2015

Horoscop Lunar Leu Noiembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Pe 22 noiembrie veţi fi un vilegiaturist fericit. Soarele pătrunde în optimista zodie a Săgetătorului, casa a cincea, a îndrăgostiţilor şi a tovarăşilor de distracţie, îndemnându-vă să vă petreceţi timpul liber în compania unor oameni care apreciază recreerea la fel de mult ca dumneavoastră. Poate fi vorba de copii sau de gaşca obişnuită. Nu contează. Nu uitaţi să vă bucuraţi de cuvenitele îmbrăţişări şi de o partidă sănătoasă de râs.

Horoscop Lunar Leu Noiembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: După ce, pe 8 noiembrie, Venus pătrunde în Balanţa orientată spre satisfacerea partenerului, veţi fi mai mult decât dornic să luaţi în considerare compromisul la care nu v-aţi gândit cu o lună în urmă. Oamenii importanţi din viaţa dumneavoastră vă tratează cu acelaşi respect. Evident că e momentul să fiţi prietenos.

Horoscop Lunar Leu Noiembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Pe 7 noiembrie, Venus se va întâlni cu Noiembrie în casă a doua, a finanţelor personale. Aceste două planete sunt deseori prin apropiere atunci când apare necesitatea unor decizii privitoare la cămin şi la familie, dar nu vă îngrijoraţi. Ele se vor afla în Fecioară şi toate alegerile se vor baza pe fapte, nu pe emoţii.

Horoscop Lunar Leu Noiembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: De obicei, faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a distra pe toată lumea, iar asta nu e o sarcină uşoară. Pe 20 noiembrie, fermecătoarea Venus formează o cuadratură solicitantă cu Pluton, căruia îi place să dezgroape adevărul. Din fericire, vă pricepeţi să spuneţi lucrurilor pe nume, iar dacă cineva vă cere socoteală, aveţi răspunsul deja pregătit.

Horoscop Lunar Leu Noiembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:5, 6, 8, 10, 13, 22, 25
Zile nefavorabile:2, 3, 17, 20, 23, 24, 26Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI