Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Leu – Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 2 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Leu / Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Leu Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Leu Noiembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Venus, Mercur şi Soarele îşi vor petrece destul de mult timp în casă a cincea, a recreerii. Vor purta straiele jucăuşei şi aventuroasei zodii a Săgetătorului, un semn de foc înrudit cu Leul. Poate fi o perioadă minunată pentru călătorii, dar dacă nu puteţi pleca, măcar vă satisfaceţi dorinţa făcând planuri. Concentraţi-vă asupra unor noi experienţe.

Horoscop Lunar Leu Noiembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Incandescentul Marte va pătrunde în casă a şaptea, a relaţiilor, pe 9 noiembrie – oriunde s-ar afla, aduce cu sine pasiunea. Această planetă se va găsi în imprevizibilul Vărsător, o zodie înclinată spre personaje interesante şi ieşite din comun, altfel decât cele cu care sunteţi obişnuiţi. Pare distractiv, nu? Nu respingeţi niciun admirator doar pentru că înfăţişarea lui e surprinzătoare.

Horoscop Lunar Leu Noiembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
E greu să-ţi meargă prost din punct de vedere financiar atunci când Venus se află în casă a şasea, a muncii. Cu atât mai mult cu cât este poziţionată în harnicul Capricorn, o zodie care nu ezită niciodată să-şi suflece mânecile. Dacă încercaţi să găsiţi o modalitate de a face câţiva bani în plus – pentru distracţie, desigur -, e posibil să vi se ofere un post cu o jumătate de normă sau să fiţi angajaţi pentru realizarea unui proiect.

Horoscop Lunar Leu Noiembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Mercur va forma o cuadratură cu visătorul Neptun pe 18 noiembrie, iar rezultatele pot fi diferite. Poate că Neptun face să strălucească ochii lui Mercur – şi, implicit, şi pe ai dumneavoastră aducând în prim-plan romantismul. Pe de altă parte, dacă nu sunteţi atenţi, e posibil să vă scape anumite detalii importante dintr-o documentaţie. Misiunea constă în a găsi o altă pereche de ochi. Una de încredere, vă rog.

Horoscop Lunar Leu Noiembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 4,5, 15, 22, 23
Zile nefavorabile : 6, 18, 24, 25, 29, 30Horoscop Lunar Noiembrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI