Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Leu – Octombrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 27 - September - 2014

Horoscop Urania Lunar – Leu / Octombrie 2014

Horoscop Lunar Leu Octombrie 2014

Horoscop Lunar Leu antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje PLANETARE: în jurul datei de 5 octombrie, aproape toţi cei pe care-i întâlniţi sunt într-o dispoziţie de zile mari, iar dacă se întâmplă să vă aflaţi în compania unui nou admirator viaţa va fi minunată. Până când îl veţi cunoaşte mai bine pe misteriosul partener, poate că ar fi preferabil să amânaţi excursia în Zimbabwe sau Sri Lanka, sau în orice altă parte unde aţi vrut mereu să vă duceţi cu persoana iubită. Paza bună trece primejdia rea.

Horoscop Lunar Leu relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Dacă, de curând, i-aţi promis cuiva drag să menţineţi pacea, probabil că veţi fi pus la încercare în jurul datelor de 4 sau 8 octombrie. Dacă puteţi ieşi cu faţa curată, faceţi-o, în caz contrar, nu există decât o singură soluţie: recunoaşteţi înfrângerea şi cereţi iertare. E adevărat, nu vă pricepeţi să băgaţi coada între picioare, dar, din când în când, trebuie să se mai întâmple şi aşa. Curaj!

Horoscop Lunar Leu banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Saturn, care guvernează aspiraţiile profesionale, se află în casă a patra. El vă împinge să faceţi uz de autori ţâţe şi să puneţi pe primul plan problemele domestice, chiar dacă datoria profesională e mai urgentă. Peste două luni, va trece mai departe, dar în jurul datei de 23 octombrie Soarele şi Venus vor demonstra limpede că tot ce a funcţionat n-a fost în van.

Horoscop Lunar Leu turbulente planetare

Horoscop Lunar Leu Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Mercur va intra în mişcare retro gradă pe 4 octombrie. Aflându-se iniţial în casă a patra, a căminului şi a problemelor familiale, vă va îndemna să revizuiţi anumite decizii recente, dar cu un ochi mai relaxat – doar un pic. Asiguraţi-vă însă că acuzaţii/prizonierii înţeleg că nu e vorba decât de o experienţă de probă şi că pot fi privaţi de libertate în orice moment.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile FAVORABILE: 5, 13,14, 15, 16, 25, 27
Zile nefavorabile: 4,6,7,23,26,28,29
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Octombrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI