Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Leu – Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Leu / Septembrie 2016

Horoscop Lunar Leu Septembrie 2016

Horoscop Lunar Leu Septembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Pe 9 septembrie Jupiter pătrunde în Balanţa orientată spre parteneriate, casa a treia, a conversaţiilor şi a comunicării – asta înseamnă că întregul an care urmează veţi fi de-a dreptul letali (în sens pozitiv, desigur) la capitolul farmec. Pregătiţi-vă să convingeţi cu uşurinţă aproape pe toată lumea, indiferent de subiectul aflat în discuţie. Gândiţi-vă că e vorba de o superputere şi folosiţi-o numai în scopuri benefice.

Horoscop Lunar Leu Septembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Ca şi cum n-ar fi fost de ajuns că Jupiter se află în Balanţă, declanşând flirturi furtunoase, afectuoasa şi magnetica Venus poposeşte şi ea în aceeaşi zodie. Cu siguranţă că nu veţi fi singuri, dar va trebui să nu uitaţi că, odată farmecul declanşat, nu-l mai puteţi opri. Nu-l îndreptaţi spre cineva de care nu sunteţi interesaţi.

Horoscop Lunar Leu Septembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
O situaţie urgentă apare la serviciu în jurul datelor de 11 sau 12 septembrie şi s-ar putea să nu fie chiar aşa de rău cum sunteţi tentaţi să credeţi. înainte de a sări în maşină şi de a demara în trombă, trageţi adânc aer în piept. Puteţi cugeta la ce e de făcut după ce ajungeţi acolo, dar dacă sunteţi pe drum, concentraţi-vă asupra lui.

Horoscop Lunar Leu Septembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
E din nou vremea pentru mişcarea retrogradă a lui Mercur, care de data asta îşi va petrece timpul în Fecioară, casa a doua, a problemelor băneşti. Poate că va trebui să revizuiţi situaţia financiară, ori să recuperaţi o datorie. Nu e momentul să cereţi un împrumut. Prin urmare, dacă aţi ieşit la cumpărături şi vedeţi un lucru pe care e musai să-l aveţi, faceţi un efort şi mai aşteptaţi.

Horoscop Lunar Leu Septembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 6, 7, 8, 9, 19, 25
Zile nefavorabile : 2, 10, 11, 12, 13, 15, 16Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI