Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar – Noiembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 5 - November - 2011

Aspecte astrale in perioada Noiembrie 2011

Mesajele astrului nopţii
2 noiembrie: Luna e formează un careu cu Soarele – e posibil să vă simţiţi nesiguri în faţa unei situaţii provocatoare. Evitaţi confruntările deschise, faceţi compromisuri.
4 noiembrie: Este un moment în care toată lumea ar face bine să dea puţin înapoi şi să se gândească dacă ceea ce pare o idee bună nu ascunde de fapt o mare neînţelegere. Luna e în careu cu Mercur – nu credeţi chiar tot ce auziţi sau spuneţi.
5 noiembrie: Luna trigon cu Soarele. Multe realizări astăzi, ceea ce faceţi se potriveşte perfect cu sentimentele pe care le nutriţi. Persoanele pe care le cunoaşteţi vă vor fi utile în viitor.
7 noiembrie: Opoziţia dintre Lună şi Neptun aduce lipsă de energie şi de control. Informaţiile sunt neclare, trunchiate – evitaţi hotărârile importante.
9 noiembrie: Aspectul dintre Lună şi Jupiter face ca această zi să fie una plină de idei şi sentimente pozitive. Viaţa e frumoasă… 14 noiembrie: Sunt posibile certuri şi discuţii, şi la serviciu şi acasă – e mai bine să nu vă băgaţi. Spuneţi doar dacă sunteţi sau nu de acord şi mergeţi mai departe. Proiectele şi relaţiile începute acum, când Luna e în careu cu Uranus, nu au mari şanse să reziste.
Venus în Săgetător – o perioada relativ buna

2 noiembrie: Venus ajunge în Săgetător, casa a Vlll-a a horoscopului, un semn în care puterea sa nu se exprimă în totalitate. Cu toate acestea, câteva zile ale lunii vor fi favorizate de aspectele pe care le formează. Este şi cazul dârei de 3 noiembrie, când formează un trigon cu Uranus – experienţe noi, explorai, vă asumaţi riscuri si nu greşiţi. 17 noiembrie: Venus îşi combină influenta cu luna, şi astfel oportunitatea zilei vine din faptul că, dacă ştiţi exact ce vreţi, veţi avea şi oportunitatea de a obţine. E totuşi bine să vă consultaţi şi cu alţii şi să vă puneţi acord asupra căii de urmat pentru a evita eventualele conflicte ulterioare. 26 noiembrie: Planeta iubirii schimbă semnul -” intră în Capricorn. Urmează câteva săptămâni în care porţiile mici, gusturile simple şi pure contează – la mâncare, dar şi în privinţa oamenilor.
Marte îşi începe şedere de 3 luni în Fecioară
11 noiembrie: Astrul războiului este în Fecioară şi formează o cuadratură cu Luna. O zi dificilă, în care nimic din ce faceţi nu vă e pe plac, un moment pe care aţi vrea să-l ştergeţi din calendar. Sub nici o vorbă nu fiţi repeziţi şi încercaţi să nu vă repetaţi la nesfârşit Acceptaţi nesiguranţa şi va beni si certitudinea.
• 16 noiembrie: Un aspect armonic cu Jupiter – lucrurile se accelerează, aveţi energia necesară pentru a începe proiecte noi sau a încerca noi abordări. Epuizarea e de domeniul amintirii, francheţea şi sinceritatea aduc succes.

Horoscop Urania Lunar Noiembrie 2011


Pentru a citi Horoscopul Lunar dati un click pe zodia dvs. mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI