Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Pesti – Aprilie 2017

Postat de Urania Horoscop On 29 - March - 2017

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Aprilie 2017

Horoscop Lunar Pesti Aprilie 2017

Horoscop Lunar Pesti Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Indiferent ce anume aţi ţinut morţiş să faceţi în ultima perioadă, găsiţi timp şi pentru acel lucru. Fie că e vorba de pescuit, de dormit, de urmărit emisiunea TV favorită sau doar de ghemuit în pat alături de persoana iubită, a venit momentul să fiţi hedonişti. începeţi proiectul cu tot avântul de care sunteţi în stare – măcar o vreme. Nu e cinstit să dezertaţi permanent.

Horoscop Lunar Zodiax Aprilie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Venus va petrece cea mai mare parte a lunii în zodia Peştilor, adică în casa întâi, a înfăţişării, împrumutând un pic din farmecul ei personalităţii dumneavoastră deja încântătoare. Dacă sunteţi singuri, pregătiţi-vă să atrageţi priviri apreciative. Misiunea constă în a vă bucura de atenţie şi în a-l face mândru pe partener, nicidecum gelos.

Horoscop Lunar Pesti Aprilie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Dacă aveţi nevoie de o discuţie serioasă legată de bani, încercaţi să aranjaţi una pe 16 sau 17 aprilie. Fie că e vorba de o persoană mai în vârstă, de un superior sau de un personaj cu autoritate, cerul va fi bucuros să vă ajute să faceţi cea mai bună impresie posibilă. De asemenea, nu strică nici punerea în ordine a documentelor.

Horoscop Lunar Pesti Aprilie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Ziua de 8 aprilie va fi una înşelătoare. Se formează acum două cuadraturi potenţial vătămătoare, aducând în prim-plan banii şi relaţiile. Dacă v-aţi făcut mai mult decât datoria, aveţi şansa de a •prelua controlul şi de a înceta să mai fiţi călcaţi în picioare sau să se profite de dumneavoastră. Nu staţi pe gânduri. Trebuie să se întâmple şi asta.

Horoscop Lunar Pesti Aprilie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 5,6,15, 16, 17, 24
Zile nefavorabile 4,7,8,9,21Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI