Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Pesti – August 2014

Postat de Urania Horoscop On 26 - July - 2014

Horoscop Urania Lunar – Pesti / August 2014

Horoscop Lunar Pesti August 2014

Horoscop Lunar Pesti antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Soarele, Mercur şi Venus vor trece pe rând prin casa a şasea, a muncii şi a sănătăţii, iar relaţiile dumneavoastră cu personalul medical vor fi în prim-plan. Până pe 25 august veţi găsi profesionişti potriviţi, de încredere şi chiar dacă va trebui să dezvăluiţi mai multe despre propria persoană decât aţi avut de gând, veţi şti că aceştia nu vă vor decât binele.

Horoscop Lunar Pesti relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Lună Nouă de pe 25 august se va ivi în casă a şaptea, a parteneriatelor, îndemnându-vă să luaţi măsuri practice pentru repararea stricăciunilor ori pentru a trece mai departe. Nu are importanţă dacă e vorba de o chestiune personală sau de afaceri. Dacă ştiţi în adâncul inimii că nu puteţi continua pe această cale, folosiţi-vă de cuadratura Venus saturn de pe 26 august pentru a avea curajul să vă luaţi rămas-bun.

Horoscop Lunar Pesti banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Casa a şaptea, a parteneriatelor, va fi activată puternic de Lună Nouă – precum mai toate domeniile vieţii dumneavoastră. Veţi simţi cum schimbarea pluteşte în aer, şi ar fi bine să-i acordaţi atenţie. Dacă intuiţia vă spune că a venit timpul să mergeţi mai departe, dar inima opune rezistenţă, ascultaţi de instinct.

Horoscop Lunar Pesti turbulente planetare

Horoscop Lunar Pesti Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Pe 25 august, vorbăreţul Mercur intră în relaţie cu seriosul Saturn din casa a noua, a convingerilor, şi nu se ştie ce veţi spune sau veţi face. Partea bună constă în faptul că sunteţi dornic să spuneţi lucrurilor pe nume, consecinţele nefiind mai rele decât cele ale păstrării secretului.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 8,9,15,17,18,21,25
Zile nefavorabile: 1,2, 3,7,19,26, 27,29, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Pesti / August 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI