Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Peşti – August 2015

Postat de Urania Horoscop On 29 - July - 2015

Horoscop Urania Lunar – Pesti / August 2015

Horoscop Lunar pesti August 2015

Horoscop Lunar pesti antaje-planetare-2015

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: După un an petrecut în Leu, Jupiter pătrunde pe 11 august în zodia Fecioarei, casa a şaptea, a relaţiilor parteneriale – şi acum începe toată distracţia. Dacă sunteţi singur, aşteptaţi-vă la un adevărat val de admiratori, accentele interesante şi poveştile de calitate fiind la ordinea zilei.

Horoscop Lunar pesti August 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Este posibil să fi avut destule dispute luna trecută, dar probabil că a fost nevoie să vă afirmaţi punctul de vedere. Veţi fi uimit luna aceasta să vedeţi cât de dornici sunt ceilalţi să vă înţeleagă părerile, chiar dacă nu vă împărtăşesc gândurile şi sentimentele.

Horoscop Lunar pesti August 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Pe 4 august, Venus şi Jupiter se vor întâlni în casă a şasea, a muncii. Deşi în general aspectul este bun, cuadratura pe care cele două planete o formează cu Saturn vă taie entuziasmul şi va trebui să faceţi un efort pentru a căpăta ceea ce meritaţi. Acest lucru e valabil pentru salariu, dar şi pentru mărirea acestuia, pentru prima sau pentru promovarea pe care le aşteptaţi.

Horoscop Lunar pesti August 2015-turbulente planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Optimistul Jupiter şi ultra prudentul Saturn vor forma o cuadratură dificilă pe 3 august, activând conflictul dintre casa a şasea, a muncii, şi casa a noua, a studiilor superioare. Dacă vă lipseşte calificarea necesară pentru postul pe care-l doriţi, e momentul să treceţi la acţiune. Reluaţi-vă studiile şi învăţaţi ceva nou.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:6, 11, 12, 13, 15, 23, 26
Zile nefavorabile:3. 4. 5. 7. 20.21.22.31

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI