Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Peşti – Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 25 - November - 2015

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Decembrie 2015

Horoscop Lunar pesti Decembrie 2015

Horoscop Lunar pesti antaje-planetare-2015

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Lună Nouă de pe 11 decembrie vă poate îndemna să vă schimbaţi locul de muncă, poate chiar cariera. Urmăriţi un ţel ca să vă simţiţi împlinit – căruia să vă puteţi devota cu adevărat. Şansa e undeva pe aproape, dar încă nu vă daţi demisia. Staţi liniştit, aranjaţi câteva interviuri şi vedeţi ce se întâmplă.

Horoscop Lunar pesti Decembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Perioada sărbătorilor prezintă un aspect pozitiv, deoarece Luna Plină din ziua de Crăciun, care are loc în Racul orientat spre familie, străluceşte în casă a cincea, a îndrăgostiţilor, a partenerilor de distracţie şi a relaţiilor cu copiii. Adunaţi-vă cu toţii în jurul focului şi bucuraţi-vă de mâncarea bună şi de ocazia de a fi împreună.

Horoscop Lunar pesti Decembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes: Va trebui să vă străduiţi să evitaţi cheltuielile prea mari. Probabil că veţi face cumpărături până cu puţin timp înainte de cină festivă. Impulsivul Uranus din casa a doua, a banilor, va lua legătura cu câteva planete din excesivul Săgetător. Pregătiţi-vă pentru risipă sau apelaţi la un însoţitor care să fie atent la buzunar.

Horoscop Lunar pesti Decembrie 2015-turbulente planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Gânditorul Mercur va pătrunde în realista zodie a Capricornului pe 9 decembrie şi va da imediat de Pluton, care emană o energie de tipul „totul sau nimic”. Aceste două planete vor ocupa casa a unsprezecea, a ţelurilor, a apartenenţei de grup şi a prietenilor, aşa că cercul de amici va deveni foarte important pentru dumneavoastră. Din fericire, vor exista o mulţime de ocazii să-i întâlniţi.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,2, 8, 12, 17, 25
Zile nefavorabile:4. 5. 6. 14.29Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI