Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Pesti – Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Decembrie 2016

Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016

Horoscop Lunar Pesti Decembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Saturn şi Uranus vor forma un trigon favorabil în perioada sărbătorilor, rezervându-vă o surpriză plăcută şi binemeritată în sectorul carierei şi al problemelor profesionale. E posibil să începeţi anul 2017 într-un post nou sau cu o majorare de salariu. Scăpând de grijile financiare, vă puteţi relaxa şi bucura alături de familie şi de prieteni.

Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Mercur pătrunde în casă a unsprezecea, a prietenilor, pe 2 decembrie, iar evenimentul se petrece în seriosul Capricorn. O anumită persoană – cel puţin una – se dă peste cap pentru a se asigura că ştiţi cât de mult înseamnă pentru ea prezenţa dumneavoastră stabilă în viaţa sa. Dacă aveţi nevoie de orice tip de ajutor, nu trebuie să-l căutaţi prea departe. Poate că nici nu e nevoie să-l cereţi.

Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

în cursul acestei luni e posibilă o schimbare fericită a situaţiei financiare, dar poate că nu începe să vă aducă bani decât după prima zi a anului următor. Aşteptaţi-vă ca vestea să sosească între 9 şi 11 decembrie şi pregătiţi-vă să sărbătoriţi. Aţi face bine să nu cheltuiţi ceea ce încă nu aveţi. Cei dragi preferă compania dumneavoastră în locul oricărui cadou.

Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
în ziua de revelion nu va fi deloc uşor să vă păstraţi cumpătul, dar ar trebui să încercaţi. Incandescentul Marte se va întâlni cu Neptun, guvernatorul planetar, ambele aflându-se în zodia dumneavoastră. Dacă trebuie să beţi alcool, nu şofaţi şi nu acceptaţi să vă urcaţi în maşină cu cineva care a tras la măsea. De fapt, luaţi-i cheile din mână şi ascundeţi-le.

Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 9,10, 11,24, 25,26
Zile nefavorabile : 18,19,31Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI