Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Peşti – Februarie 2014

Postat de Urania Horoscop On 31 - January - 2014

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Februarie 2014

Horoscop Lunar Pesti Februarie 2014

Horoscop Lunar Pesti antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Pe 6 februarie Mercur va intra în mişcare retrogradă în casa întâi, a personalităţii şi a aspectului exterior. Pe 12 februarie va reveni în Vărsător, provocându-vă o anumită stare de dezorientare şi de confuzie. Este important să verificaţi toate faptele, să evitaţi neînţelegerile cauzate de comunicări vagi şi să aveţi mereu la dumneavoastră o hartă. Intuiţia va fi extrem – de puternică. Încredeţi-vă în ea.

Horoscop Lunar Pesti relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Sunteţi pe locul doi, după Balanţă, în ce priveşte plăcerea resimţită de Valentine’s Day – iar de data asta va fi o zi de neuitat. Luna plină de pe 14 februarie, alături de trigonul favorabil dintre Soare şi pasionalul Marte, va pregăti scena unei poveşti de dragoste. E momentul să visaţi cu ochii deschişi, iar asta vă va face să zâmbiţi zile în şir – amândoi.

Horoscop Lunar Pesti banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani Şl SUCCES: Succes! Pe 16 februarie apare în sfârşit lumina de la capătul tunelului financiar. Probabil că va trebui să aşteptaţi până pe 14 martie pentru actul final, dar aveţi răbdare. Lucrurile au intrat pe făgaşul cel bun. Dar să nu vindem pielea ursului din pădure. Poate că mai sunt necesare câteva detalii pentru a finaliza situaţia.

Horoscop Lunar Pesti turbulente planetare

Horoscop Lunar Pesti Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Jupiter va forma pe 26 februarie o cuadratură iritantă cu Uranus, două superputeri planetare care se gândesc doar la un singur lucru: să vă forţeze să luaţi atitudine în beneficiul propriu. Nu vă plac confruntările. De fapt, aveţi ten dinţa să le evitaţi. Dar când aceste două planete se întâlnesc, pot apărea mari surprize. E posibil să vă fi săturat şi să-i daţi de ştire cuiva că sunteţi supărat şi că nu mai aveţi de gând să suportaţi situaţia actuală.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile FAVORABILE: 3, 4, 14, 16, 20, 22, 23, 24
ZILE NEFAVORABILE: 10, 11, 15, 19, 25, 26, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – ZODIA / Februarie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI