Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Pesti – Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 5 - February - 2015

Horoscop Urania Lunar – Pesti / LUNA 2015

Horoscop Lunar pesti LUNA 2015

Horoscop Lunar pesti antaje-planetare-2015

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Soarele pătrunde în zodia dumneavoastră natală pe 18 februarie, iar asta înseamnă că se apropie aniversarea zilei de naştere. Prin urmare, vă simţiţi bine, mai ales dacă aţi dus la bun sfârşit o anumită întreprindere creativă. De asemenea, e posibil să căutaţi o supapă de eliberare, dar nu exageraţi cu ceva care ar putea să vă dăuneze fizic.

Horoscop Lunar pesti LUNA 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Nu-i exclus să rămâneţi pe gânduri când va sosi ziua de 1 februarie, mai ales dacă sunteţi singur. Venus, zeiţa relaţiilor, se întâlneşte cu visătorul Neptun. Cam dintr-o astfel de plămadă este făcută dragostea la prima vedere. Dacă o simţiţi, n-o lăsaţi să scape. Luaţi-i numărul de telefon.

Horoscop Lunar pesti LUNA 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: O mulţime de planete vor trece prin casa a doua, a finanţelor personale şi a problemelor băneşti. Pentru că vor purta straiele Berbecului, probabil că veţi cheltui mai mult decât aţi planificat. Refuzaţi postura de cumpărător compulsiv şi nu încheiaţi niciun contract de garanţie dacă nu e nevoie.

Horoscop Lunar pesti LUNA 2015-turbulente planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: între 19 şi 21 februarie, câteva planete vor trece în casă a doua, a valorilor, din incandescenta zodie a Berbecului. Vor fi extrem de categorice, aşa că va trebui să luaţi poziţie în favoarea unei persoane, a unui animal sau a unui ideal. Fiţi pregătit de luptă.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1, 7, 8, 18, 25, 26

Zile nefavorabile:5,6, 20,21,22, 23

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI