Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Pesti – Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - February - 2016

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Februarie 2016

Horoscop Lunar Pesti Februarie 2016

Horoscop Lunar Pesti Februarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Jupiter îşi continuă vesel dramul prin casa a şaptea, a parteneriatelor, îndemnându-vă să vă lărgiţi orizontul împreună cu persoana iubită. Faceţi o excursie, înscrieţi-vă la un curs sau plecaţi într-o aventură. Dacă sunteţi singuri, nu uitaţi: Jupiter soseşte împreună cu un anturaj, aşa că aşteptaţi-vă la o veritabilă paradă de admiratori.

Horoscop Lunar Pesti Februarie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Pătimaşul Marte din Scorpion va forma un trigon cu fermecătoarea Venus pe 7 februarie, îndemnându-vă să lăsaţi deoparte prudenţa şi să vă permiteţi luxul de a vă implica într-o relaţie cu o persoană de care sunteţi extrem de atraşi. încercaţi s-o cunoaşteţi mai bine şi, până la Luna Plină de pe 22 februarie, aţi putea fi o pereche care va stârni interesul tuturor.

Horoscop Lunar Pesti Februarie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus îl va contacta pe intensul Pluton pe 5 februarie. O anumită problemă financiară legată de împrumuturi, moşteniri sau resurse comune ar putea deveni stringentă. Dacă altcineva vă administrează banii, cel mai bine ar fi să preluaţi controlul. E vorba de carnetul de cecuri, de cârduri bancare şi de toate confruntările cu persoanele cu autoritate implicate.

Horoscop Lunar Pesti Februarie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Comunicarea cu persoana iubită ar putea fi dificilă în jurul datei de 27 februarie din cauza unei inconjuncţii incomode dintre vorbăreţul Mercur aflat în Vărsător şi Jupiter din casa a şaptea, a parteneriatelor. Dacă trebuie să staţi deoparte până când vă daţi seama cum să rostiţi ceea ce aveţi în minte, faceţi-o. Totul va fi bine a doua zi.

Horoscop Lunar Pesti Februarie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,4, 7, 8, 14, 22, 29
Zile nefavorabile: 6, 10, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Pesti / Februarie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI