Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Pesti Ianuarie 2014

Postat de Urania Horoscop On 4 - January - 2014

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Ianuarie 2014

Horoscop Lunar Pesti Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Pesti antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Luna aceasta se iveşte ocazia unor începuturi noi în două domenii ale vieţii. în ziua de Anul Nou casa a unsprezecea, a prietenilor, va găzdui prima Lună Nouă, îndemnându-vă să vă asumaţi rolul de lider în cadrul grupului din care faceţi parte – şi să preluaţi imediat această sarcină. Pe 30 ianuarie, a doua fază de Lună Nouă vă va îmbia să vă retrageţi şi să vă regrupaţi. încercaţi meditaţia, yoga sau incantaţiile.

Horoscop Lunar Pesti relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELATII: Datorită Soarelui, lui Mercur şi lui Venus, care i se alătură lui Pluton în casă a unsprezecea, prieteniile sunt la ordinea zilei. Acest grup de planete din seriosul Capricorn va insista să faceţi ce e bine, iar dacă cineva are nevoie de ajutor, i-l daţi. Dar nu exageraţi şi încercaţi să reţineţi faptul că problemele lor nu reprezintă responsabilitatea dumneavoastră.

Horoscop Lunar Pesti banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Categoricul şi cârcotaşul Marte aflându-se în casă a opta, a resurselor atrase, probabil că disputele legate de moşteniri, împrumuturi şi datorii continuă de ceva vreme. Dacă vă luptaţi pentru custodie, zile de vizită sau pensie alimentară, situaţia se poate încinge în jurul datelor de 8 sau 16 ianuarie. Grupul de planete din Capricorn vă va acorda un sfat înţelept şi un sprijin profesionist.

Horoscop Lunar Pesti turbulente planetare

Horoscop Lunar Pesti Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Marte şi Jupiter vor forma pe 8 ianuarie o cuadratură orientată spre acţiune, o adevărată explozie de energie excesivă şi impetuoasă care vă va activa casa a opta, a intimităţii, şi casa a cincea, a relaţiilor romantice. Se pare că vor ieşi scântei, în sensul bun sau rău al cuvântului. Misiunea dumneavoastră este să vă folosiţi faimoasa intuiţie pentru a ieşi cu bine din orice situaţie nesigură. Există nenumărate modalităţi de a utiliza această pereche pasională.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 10,11,15,17,23,24,28,29
Zile nefavorabile: 2,3,5,6,7,16,21

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Pesti / Ianuarie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI