Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Pesti – Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 3 - January - 2015

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Ianuarie 2015

Horoscop Lunar pesti Ianuarie 2015

Horoscop Lunar pesti antaje-planetare-2015

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Ianuarie Plină de pe 4 ianuarie va lumina casa a cincea, a îndrăgostiţilor, partenerilor de distracţie şi a relaţiilor cu copiii. Dacă nu aveţi o relaţie, este un moment excelent pentru a vă plimba ţanţoş prin lume. Dacă nu aveţi copii, de ce să nu luaţi pe cineva sub aripa dumneavoastră?

Horoscop Lunar pesti Ianuarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Venus va pătrunde în zodia dumneavoastră natală pe 27 ianuarie. Asta înseamnă că doriţi în mod special un partener sigur sau că vreţi să vă convingeţi de faptul că vă puteţi baza pe cel actual. La fel de bine, vă puteţi distra de minune continuând să vă întâlniţi cu cei care trec ocazional linia de separare dintre iubiţi şi prieteni. Oricum, veţi fi un magnet care atrage idilele!

Horoscop Lunar pesti Ianuarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI Şi succes: După ce Venus intră pe 3 ianuarie în casă a douăsprezecea, a intimităţii, probabil că veţi dori să lucraţi pe cont propriu, poate chiar acasă. Dacă puteţi, e minunat. Stabiliţi-vă însă un program strict şi rezistaţi impulsului de a vă răsfăţa cu prea multe plăceri „secrete”.

Horoscop Lunar pesti Ianuarie 2015-turbulente planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Agresivul Marte va intra în Peşti pe 12 ianuarie, pentru prima dată după aproape doi ani. Veţi fi mult mai arţăgos, iar pentru că ceilalţi nu sunt obişnuiţi să vă vadă aşa, vor fi surprinşi de aceste izbucniri ocazionale. Ştiţi ceva? Treaba lor. E rândul dumneavoastră să vă vărsaţi nervii.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 19, 20, 27, 31

Zile nefavorabile:14, 15, 16, 28, 29, 30

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI