Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Pesti – Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - February - 2016

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Ianuarie 2016

Horoscop Lunar Pesti Ianuarie 2016

Horoscop Lunar Pesti Ianuarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Având în vedere că Jupiter îşi petrece luna ianuarie în Fecioară, casa a şaptea, a parteneriatelor, un lucru e sigur: vă distraţi mult mai bine dacă aveţi alături persoana iubită. Lui Jupiter îi plac călătoriile lungi, aşa că, dacă aţi planificat împreună o excursie, n-o mai amânaţi şi plecaţi.

Horoscop Lunar Pesti Ianuarie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Iubitoarea Venus îşi va petrece timpul în Săgetător, casa a zecea, a carierei şi a superiorilor, până pe 23 ianuarie. Aveţi la dispoziţie trei săptămâni pentru a utiliza farmecele ei cu scopul de a vă face reclamă la serviciu – dispunând şi de energia norocosului Săgetător, nu va fi nicio problemă. Promovările, primele şi majorările de salariu sunt şi ele posibile.

Horoscop Lunar Pesti Ianuarie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus pătrunde în eficientul şi seriosul Capricorn pe 23 ianuarie şi, împreună cu o Lună Plină, luminează o situaţie financiară care a fost problematică în ultimul timp. E posibil să vi se ceară să vă asumaţi conducerea unui grup din care faceţi parte. Gândiţi-vă, dar nu vă îngrijoraţi. Venus fiind de serviciu, totul va merge bine.

Horoscop Lunar Pesti Ianuarie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Mercur va intra în mişcare retrogradă pe 5 ianuarie şi, fiind prezent în Vărsător, îşi va petrece primele zile determinându-vă să vă gândiţi la un prieten care v-a dezamăgit recent. Dacă trebuie să rupeţi legătura cu cineva, acum e momentul s-o faceţi. în scurt timp, Mercur va intra în autoritarul Capricorn, casa a unsprezecea, legată tot de grupuri. Ţineţi volanul cu amândouă mâinile şi şofaţi.

Horoscop Lunar Pesti Ianuarie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 12, 13, 14, 23, 27, 30
Zile nefavorabile: 3, 5, 7, 20, 22, 29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Pesti / Ianuarie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI