Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Peşti – Iulie 2014

Postat de Urania Horoscop On 28 - June - 2014

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Iulie 2014

Horoscop Lunar Pesti Iulie 2014

Horoscop Lunar Pesti antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Vremea caldă nu se poate compara cu incandescenţa noii pasiuni pentru cei dragi şi pentru cauzele favorite. în jurul datei de 24 iulie cineva cu multă experienţă şi pregătit să vă indice slăbiciunile planului se va afla la datorie. Misiunea dumneavoastră este să rezistaţi impulsului de a reacţiona dintr-un punct de vedere personal şi să primiţi sfatul în spiritul în care a fost oferit. Puteţi face paşi mari înainte dacă nu lăsaţi sentimentele din trecut să vă stea în cale.

Horoscop Lunar Pesti relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Lunile Pline aduc întotdeauna la suprafaţă emoţii profunde, iar pentru că aceasta se formează pe 12 iulie în casă a unsprezecea, legătura cu un anumit membru al grupului vă va absorbi o mare parte din timp. Centrul atenţiei va fi această persoană specială care vă înţelege. Dacă ceea ce spun vi se pare răsuflat, dar aveţi deja o relaţie, gândiţi-vă de două ori înainte de a încerca marea cu degetul.

Horoscop Lunar Pesti banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI Şl SUCCES: Se pare că succesul nu vine niciodată de acolo de unde ne imaginăm noi că ar trebui să apară, dar, pentru că sunteţi intuitiv, veţi putea recunoaşte potenţialul acestei luni mai ales în jurul datelor de 4 şi 22. Poate că va trebui să mergeţi pe sârmă pentru a obţine sprijinul total şi devotamentul unui mentor, dar să nu vă îndoiţi că va fi la dispoziţia dumneavoastră atunci când veţi avea nevoie de el. Trebuie doar să daţi rapid peste persoana potrivită la momentul oportun.

Horoscop Lunar Pesti turbulente planetare

Horoscop Lunar Pesti Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Venus, zeiţa iubirii, va intra pe 18 iulie în casă a cincea, iar până pe 12 august, când va trece mai departe, în Leu, emoţiile dumneavoastră vor pluti la suprafaţă. Misiunea constă în a vi le exprimă deschis şi sincer, fară să adăugaţi dramatism conversaţiilor sau întâlnirilor numai de dragul efectului teatral.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

ZILE FAVORABILE: 6, 7, 13, 18, 20, 23, 25
ZILE NEFAVORABILE: 3, 4, 8, 19, 21, 24, 27, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Peşti / Iulie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI