Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Pesti – Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2015

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Iulie 2015

Horoscop Lunar pesti Iulie 2015

Horoscop Lunar pesti antaje-planetare-2015

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: în jurul datelor de 21 şi 22 iulie totul pare să decurgă normal, cerul fiind plin de o energie pozitivă emanată de semnele de apă. E momentul potrivit să cheltuiţi nişte bani cu familia şi prietenii. încercaţi să vă întâlniţi cu oameni a căror prezenţă optimistă vă lipseşte de multă vreme.

Horoscop Lunar pesti Iulie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELATII: Jupiter se află în continuare în romantica zodie a Leului, casa a şasea, a muncii şi a relaţiilor cu colegii de serviciu. Nu e greu să vă imaginaţi în braţele unei persoane pe care o vedeţi în fiecare zi. Dacă n-aţi făcut încă nicio mişcare, folosiţi-vă de întâlnirea de pe 1 iulie dintre Jupiter şi Venus pentru ca această lună să rămână de neuitat.

Horoscop Lunar pesti Iulie 2015-banii-si-succes
Horoscop Lunar pesti Iulie 2015-turbulente planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Pe 15 iulie, câteva planete se vor afla în casă a cincea, a îndrăgostiţilor şi a partenerilor de distracţie. Dintre acestea fac parte Soarele, agresivul Marte, comunicativul Mercur şi Luna, regina sentimentelor. Această emoţie pasională poate fi destul de greu de gestionat. Toate planetele vor purta straiele Racului, aşa că ar fi bine să investiţi puţină energie fizică petrecând un timp alături de copii.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,8, 9, 20,21,26

Zile nefavorabile:6, 7, 11, 12, 14, 15,24, 25

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.01.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

15 ianuarie - Mihai Eminescu, Edward Teller, Aristotel Onassis, Gene Krupa, Lloyd Bridges,Cardinalul John O'Connor, Dr. Martin Luther King Jr, Margaret O'Brien, Charo, Ludvig Mylius-Erichsen.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI