Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Pesti – Iunie 2014

Postat de Urania Horoscop On 30 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Iunie 2014

Horoscop Lunar Pesti Iunie 2014

Horoscop Lunar Pesti antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Soarele va intra pe 21 iunie în Rac, casa a cincea, iar pe parcursul lunii următoare nu veţi căuta altceva decât distracţiile – era şi timpul! Aţi câştigat dreptul de a vă bucura de compania partenerilor romantici, a copiilor şi a cunoştinţelor vesele, aşa că nu ezitaţi să profitaţi din plin de această perioadă. Vă va ieşi în cale cel puţin un nou admirator. Este la fel de interesat de familie ca şi dumneavoastră.

Horoscop Lunar Pesti relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna Plină de pe 13 iunie va lumina axă căminului şi a carierei. Ambiţiile profesionale vor ocupa un loc central, chiar dacă relaţiile personale necesită o atenţie specială. Veţi putea rezolva totul dacă învăţaţi de la Gemeni lecţia sarcinilor multiple. Din fericire, sunteţi suficient de mobil pentru a vă bucura şi a profita de această lecţie.

Horoscop Lunar Pesti banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: S-ar putea ca, în jurul datei de 6 iunie, sfatul unui membru al familiei de a încerca să vă alăturaţi unei afaceri să nu fie doar vorbă goală. De fapt, sextilul favorabil dintre Soare şi imprevizibilul Uranus indică un rezultat şi mai bun. Nu prea aveţi chef să vi se spună ce să faceţi în domeniul banilor, dar acum veţi da nas în nas cu cineva care vă poate ajuta să transformaţi în realitate ideea de libertate financiară.

Horoscop Lunar Pesti turbulente planetare

Horoscop Lunar Pesti Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Ziua de 7 iunie ar putea fi problematică nu doar pentru că nu v-aţi pregătit pentru evenimente neaşteptate. Emotiva Lună se va întâlni cu incandescentul Marte şi brutalul Uranus, iar ultimul lucru din lume la care v-aţi aştepta poate deveni brusc realitate. Cum o să vă descurcaţi? E nevoie de puţină singurătate, dar pe 12 iunie veţi putea ieşi din ascunzătoare cu un răspuns – şi încă unul final. Rămâneţi ferm pe poziţie!

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,4,5,6,10,18,29
Zile nefavorabile: 7,12, 13,14, 19, 24, 25, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Peşti / Iunie 2014


1 Comentriu to “Horoscop lunar Pesti – Iunie 2014”

  1. Ionut says:

    Pe cand si ceva asemanator pentru 2020?

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI