Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Pesti – Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 9 - June - 2016

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Iunie 2016

Horoscop Lunar Pesti Iunie 2016

Horoscop Lunar Pesti Iunie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Câteva planete vor pătrunde în Gemeni, o zodie neobosită, care n-a putut niciodată să tolereze plictiseala. Aceste planete vor stabili ritmul vieţii de familie şi vor aduce musafiri. Probabil că pe mulţi dintre ei nu i-aţi mai văzut de o bună bucată de vreme. O reuniune de familie în aer liber este foarte potrivită. Da, în grădina dumneavoastră. Delegaţi altcuiva curăţenia şi bucuraţi-vă de petrecere.

Horoscop Lunar Pesti Iunie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Venus intră în casă a cincea, a idilelor şi a tovarăşilor de distracţie, pe 17 iunie. Totul se întâmplă în Racul orientat spre cămin. Cel mai bine vă distraţi acasă, şi poate ar fi timpul să le prezentaţi membrilor familiei o anumită persoană. Alegeţi ziua de 27 iunie. Dacă aveţi o relaţie, aşteptaţi-vă tot cam pe atunci la o veste minunată din partea persoanei iubite.

Horoscop Lunar Pesti Iunie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Ocazia de a lucra acasă ar putea apărea în jurul datelor de 12 sau 13 iunie. Dacă v-aţi specializat într-un anumit meşteşug sau hobby, probabil că a venit timpul să vă expuneţi lucrările. Ceea ce începe ca sursă suplimentară de venit se poate transforma în curând într-o ocupaţie cu normă întreagă. Lumea vă spune de ani de zile să faceţi asta. Nu mai staţi pe gânduri.

Horoscop Lunar Pesti Iunie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Saturn va forma o cuadratură cu Neptun pe 17 iunie, obligându-ne să ne trezim la realitate. în cazul dumneavoastră, o trezire destul de brutală legată de un superior sau de o persoană sus-pusă ar putea figura pe agenda lunii. Dacă vi se comunică o informaţie îngrijorătoare despre o persoană pe care o cunoaşteţi, verificaţi dacă e adevărată, apoi scoateţi-o treptat din viaţa dumneavoastră.

Horoscop Lunar Pesti Iunie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 12, 13, 24, 25, 26, 27
Zile nefavorabile 1,2,4,16,17,18,20,22

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Pesti / Iunie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI