Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Pesti – Mai 2014

Postat de Urania Horoscop On 2 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Pesti / MAI 2014

Horoscop Lunar Pesti MAI 2014

Horoscop Lunar Pesti antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: între 2 şi 6 mai, cu ajutorul Universului, veţi face ceea ce vă pricepeţi mai bine. Specialitatea dumneavoastră sunt lucrurile de care nu se ocupă nimeni, neavând timpul sau dispoziţia necesare. De data asta, vor exista o mulţime de solicitări. Le puteţi face un mare bine celor care nu se pot descurca singuri, dar fiţi exigent cu direcţia în care vă îndreptăţi atenţia.

Horoscop Lunar Pesti relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Nu sunteţi genul de persoană care emite ultimatumuri, însă în jurul datelor de 2 şi 10 mai exact asta veţi face. Motivaţia din spatele acestui comportament neobişnuit prin care vă interesaţi în primul rând de propria persoană nu este însă legată de egoism. Dacă retrageţi sprijinul acordat cuiva, nu acceptaţi învinuirile aduse. Momentul prezent este perfect pentru a vă analiza relaţiile, hotărând cine trebuie să rămână şi cine să plece.

Horoscop Lunar Pesti banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Taurul este faimos pentru capacitatea sa de a administra banii, fiind patronat de Venus. Soarele, Venus şi vorbăreţul Mercur trecând prin casa a doua, a finanţelor, probabil că veţi purta câteva discuţii serioase legate de acest subiect. De asemenea, aceste planete vă vor determina să fiţi pregătit, dornic şi capabil să faceţi un ultim efort pentru terminarea proiectului.

Horoscop Lunar Pesti turbulente planetare

Horoscop Lunar Pesti Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Jupiter este însărcinat cu excesul, iar Saturn guvernează cumpătarea. Par a fi nişte inamici naturali, dar atunci când îşi combină energiile, aşa cum se va întâmpla pe 24 mă i, vă determină să observaţi că norocul v-a pus în legătură cu persoanele potrivite. Un membru al familiei la care ţineţi foarte mult ar putea fi catalizatorul.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

ZILE FAVORABILE: 1, 3, 10, 11, 14, 16, 17
Zile nefavorabile: 2,9,12,13,15,18,19,28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – ZODIA / MAI 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI