Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Pesti – Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 11 - May - 2016

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Mai 2016

Horoscop Lunar Pesti Mai 2016

Horoscop Lunar Pesti Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Soarele, Venus şi Mercur vor forma pe rând sextile stimulatoare cu Neptun, guvernatorul planetar, aşa că duceţi-vă în apropierea unei ape. O vacanţă la mare sau o săptămână într-o cabană de pe malul unui lac ar fi ideale, dar la o adică este suficient şi un bazin. Dacă vă simţiţi extravaganţi, o croazieră e tocmai potrivită.

Horoscop Lunar Pesti Mai 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Parada e gata să înceapă. Ocupaţi-vă locul şi pregătiţi-vă să faceţi cunoştinţă cu tot felul de pretendenţi. Iubitoarea Venus se află la datorie în casă a treia. Probabil că aţi întâlnit în ultimul timp o mulţime de persoane noi, şi se pare că multe dintre ele vor să vă cunoască mai bine.

Horoscop Lunar Pesti Mai 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus se va afla până pe 24 mai în Taur, o zodie despre care se crede adesea că funcţionează ca un magnet pentru bani. Investiţiile făcute între 10 şi 13 mai vor fi foarte profitabile. Cumpăraţi un bilet de loterie – numai unul, nu o sută. Nu e nevoie decât de unul singur ca să câştigaţi.
.

Horoscop Lunar Pesti Mai 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 26 mai Jupiter va forma o cuadratură cu Saturn, un aspect care poate aduce puţin stres în relaţia cu partenerul. Dacă problema este munca – prea multă, după gustul partenerului amintiţi-i că nu vă puteţi distra dacă nu aveţi mijloacele necesare. Personajele cu autoritate ar putea fi oarecum problematice în această perioadă. Nu e cazul să vă simţiţi presaţi de cineva care aşteaptă de la dumneavoastră mai mult decât puteţi da.

Horoscop Lunar Pesti Mai 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2,6, 7, 9, 10, 12, 13, 30
Zile nefavorabile: 4,5,21,22,23, 26

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Pesti / Mai 2016

Citeste si pentru alta zodie:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI