Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Pesti – Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Martie 2016

Horoscop Lunar Pesti Martie 2016

Horoscop Lunar Pesti Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Pentru că un grup de planete îşi croieşte drum prin casa întâi, a personalităţii şi înfăţişării, probabil că nu veţi dormi prea mult luna aceasta, dar cu siguranţă că veţi avea ocazia să vă relaxaţi împreună cu prietenii, familia şi partenerul de viaţă. Pe termen lung, reîncărcarea bateriilor în compania unor oameni afectuoşi şi fericiţi este la fel de eficientă ca un somn de opt ore.

Horoscop Lunar Pesti Martie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
încântătoarea Venus, zeiţa dragostei, va păşi delicat, pe 12 martie, în zodia dumneavoastră. Asta se va întâmpla la doar câteva zile după eclipsa solară din acelaşi semn. Dacă sunteţi singuri, o persoană romantică vă iese în cale. Faceţi tot posibilul s-o vedeţi într-o lumină reală. Dacă aveţi o legătură, puteţi conta pe înţelegerea şi ajutorul partenerului.

Horoscop Lunar Pesti Martie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Dacă doriţi un împrumut şi căutaţi o aprobare rapidă, stabiliţi întâlnirea pe 16 sau 17 martie. Norocosul şi generosul Júpiter din casa a şaptea, a parteneriatelor, vă trimite o persoană binevoitoare care vă dă o mână de ajutor cu detaliile, iar practicul Pluton din Capricorn are grijă ca autorităţile responsabile să fie cooperante.

Horoscop Lunar Pesti Martie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
O eclipsă lunară din Balanţa orientată spre parteneriate soseşte pe 23 martie. împreună cu o cuadratură problematică între seriosul Saturn şi expansivul Júpiter – care, aşa cum ştiţi, se află în casă a şaptea, a parteneriatelor -, această eclipsă ar putea provoca nişte focuri de artificii în sectorul relaţiilor. încercaţi să vă păstraţi sângele rece.

Horoscop Lunar Pesti Martie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 2,6, 7, 10, 12, 16, 26
Zile nefavorabile 5, 14, 22, 23, 25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Pesti / Martie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI