Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Pesti – Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 28 - October - 2015

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Noiembrie 2015

Horoscop Lunar pesti Noiembrie 2015

Horoscop Lunar pesti antaje-planetare-2015

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: După ce vorbăreţul Mercur intră în zodia Săgetătorului, o mare amatoare de râsete şi veselie, Soarele îl urmează şi el, pe 22 noiembrie. Aceste două planete nu scapă niciodată ocazia de a aduce cu ele un anturaj vesel. Probabil că programul social va cunoaşte un ritm alert. E posibil ca somnul să vină greu – dar de ce aţi mai vrea să dormiţi?

Horoscop Lunar pesti Noiembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Ori de câte ori magnetica Venus se întâlneşte cu pasionalul Marte, pot apărea şi focurile de artificii. Pe 2 noiembrie, când cele două planete vor fi alături una de alta în casă a şaptea, a relaţiilor parteneriale, pregătiţi-vă de spectacol. De obicei nu vă plac astfel de lucruri, dar de data asta poate fi distractiv. E bine însă că totul să fie provocat de entuziasm, nu de vreo supărare.

Horoscop Lunar pesti Noiembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Venus va păşi în casă a opta, a finanţelor comune, pe 8 noiembrie. Totul se va petrece în Balanţa iubitoare de parteneriate. Dacă aveţi ocazia de a porni o nouă afacere – mai ales legată de frumos, de muzică sau de artă -, gândiţi-vă serios la ea. Ar putea apărea anumite neplăceri administrative în jurul datei de 20 noiembrie, dar se vor rezolva de la sine.

Horoscop Lunar pesti Noiembrie 2015-turbulente planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Luna Plină de pe 25 noiembrie va lumina axa carierei şi a familiei. Conflictul dintre Soare şi Lună vă poate da senzaţia că sunteţi tras în direcţii opuse. Nu vă îngrijoraţi. Venus e la datorie în Balanţă, semnul care ştie cel mai bine cum să jongleze cu astfel de situaţii. Fiţi corect şi toată lumea va înţelege.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:5, 6, 7, 10,13, 17, 18
Zile nefavorabile:2, 3, 19, 20, 24, 26, 29Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI