Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Pesti – Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 2 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Pesti Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Pesti Noiembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Venus, Mercur şi Soarele vor trece pe rând prin Săgetător, ajutându-vă să vă lărgiţi orizontul. Vizitaţi un loc unde n-aţi mai fost niciodată ori înscrieţi-vă la un curs despre un subiect care v-a fascinat întotdeauna. Dacă aţi vrut mereu să învăţaţi o limbă străină, acum aveţi toate şansele s-o faceţi.

Horoscop Lunar Pesti Noiembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Venus va pătrunde în seriosul Capricorn pe 12 noiembrie, determinându-vă să vă gândiţi la o relaţie stabilă. Poate fi vorba de o persoană cu care sunteţi prieteni, dar care vă atrage. în acest caz, sentimentele sunt reciproce. Asiguraţi-vă că vă puteţi întoarce la vechea prietenie dacă relaţia romantică nu funcţionează.

Horoscop Lunar Pesti Noiembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus se va afla în Săgetător până pe 11 noiembrie, având la dispoziţie timp suficient ca să vă convingă să săriţi peste cal cu banii. Se uită cu uşurinţă că o bucată de plastic se va transforma în datorie în decurs de o lună. Că nu cumva să ignoraţi acest fapt, cel mai bine ar fi să încredinţaţi cârdurile de credit unui prieten înzestrat cu multă voinţă.

Horoscop Lunar Pesti Noiembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Jupiter şi Pluton vor forma o cuadratură pe 24 noiembrie, fapt care va stârni cheful de luptă al acestor două superputeri. Disputa lor va activa casele a opta şi a unsprezecea, aşa că problemele financiare referitoare la grupuri pot fi greu de negociat şi s-ar putea să nu se termine cu bine. Dacă cineva vă cere un împrumut, asiguraţi-vă că ştie când trebuie să-l returneze.

Horoscop Lunar Pesti Noiembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 1,2,5, 11, 19
Zile nefavorabile : 4, 6, 18, 23, 24, 25Horoscop Lunar Noiembrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI