Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Pesti – Octombrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 27 - September - 2014

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Octombrie 2014

Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2014

Horoscop Lunar Pesti antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Eclipsa lunară de pe 8 octombrie din casa a doua, a responsabilităţilor financiare, vă va atrage atenţia asupra unei probleme băneşti ce pare de nerezolvat. Misiunea dumneavoastră este să rezistaţi impulsului de a mulţumi pe toată lumea pe cheltuială proprie. N-aţi fi început niciodată o astfel de acţiune dacă n-aţi fi considerat că se profită de dumneavoastră. Amintiţi-vă de aceste sentimente şi nu acceptaţi oferte umilitoare.

Horoscop Lunar Pesti relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna aceasta e posibil să le permiteţi noilor admiratori să aibă acces la latura secretă a personalităţii dumneavoastră, înainte de a lăsa pe cineva să se instaleze comod în casă ori în gânduri, asiguraţi-vă că merită o astfel de încredere. Dacă, în jurul datei de 11 octombrie, ceva vă frapează, nu ignoraţi subiectul respectiv. Informaţiile de care aveţi nevoie nu vor sosi decât pe
25 octombrie, dar vă veţi bucura că aţi pus lucrurile în mişcare.

Horoscop Lunar Pesti banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Incandescentul Marte va avea grijă să fiţi observat, aşa că de fiecare dată când veţi simţi nevoia să păşiţi în lumina reflectoarelor şi să primiţi recunoaşterea care vi se cuvine pentru o lovitură pe plan profesional, nu staţi pe gânduri. Această planetă individualistă vă va acoperi spatele. Totodată, ea va determina pe cineva pe care v-aţi bazat să-şi asume întregul merit pentru realizările echipei. Nu daţi înapoi. E timpul.

Horoscop Lunar Pesti turbulente planetare

Horoscop Lunar Pesti Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Marte şi Uranus reprezintă două dintre cele mai spontane şi mai impulsive energii planetare, iar când lucrează în tandem rezultatele sunt adesea surprinzătoare. Pe 5 octombrie vor conspira şi probabil că veţi fi luat pe sus de evenimente, mai ales de cele care par întâmplătoare. Sunteţi însă destul de sensibil pentru a şti că nu există coincidenţe, aşa că ascultaţi-vă intuiţia.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile FAVORABILE: 5, 6, 13, 14, 15, 22, 23, 24, 26, 27
Zile nefavorabile: 3,4, 7,10,11,16,25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Pesti / Octombrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI