Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Pesti – Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Septembrie 2016

Horoscop Lunar Pesti Septembrie 2016

Horoscop Lunar Pesti Septembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Luna aceasta distracţia are mai mult farmec alături de un companion. Asta pentru că Jupiter pătrunde pe 9 septembrie în Balanţa amatoare de parteneriate. Soarele şi Venus îşi vor croi drum prin aceeaşi zodie, prin urmare, compromisurile sunt uşor de făcut. De asemenea, împăcările decurg cu uşurinţă. Misiunea constă în a rezista impulsului de a le face necesare.

Horoscop Lunar Pesti Septembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Luna aceasta vor avea loc două eclipse, pe 1 şi pe 16 septembrie. Ambele vor afecta casa a şaptea, a parteneriatelor, aşa că pregătiţi-vă pentru câteva schimbări majore. O persoană necunoscută vă va zgudui lumea, fie în bine, fie în rău. Faceţi-vă timp s-o cunoaşteţi. Dacă vă aprindeţi şi sunteţi tentaţi să călcaţi strâmb, gândiţi-vă mai bine.

Horoscop Lunar Pesti Septembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Stabilitatea este la ordinea zilei în datele de 6 şi 7 septembrie graţie unui sextil între Venus şi Saturn. în intervalul acela veţi primi o majorare de salariu sau o primă, ori veţi afla că sunteţi pe cale să le obţineţi. Duceţi-vă la mall dacă trebuie să faceţi cumpărături. Veţi găsi ceva practic şi convenabil.

Horoscop Lunar Pesti Septembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Până pe 21 septembrie Mercur va fi în mişcare retrogradă în casă a şaptea, a parteneriatelor. Contactarea unei anumite persoane ar putea fi problematică, mai ales dacă nu locuieşte în apropiere. Dacă aveţi o relaţie, alegeţi-vă cu grijă cuvintele şi nu lăsaţi loc pentru confuzii atunci când discutaţi cu partenerul. Cheia este comunicarea deschisă.

Horoscop Lunar Pesti Septembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 5, 6, 7, 19, 20, 23, 24, 25
Zile nefavorabile : 9, 10, 12,13, 18, 21
Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI