Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Aprilie 2014

Postat de Urania Horoscop On 28 - March - 2014

Horoscop Urania Lunar – Rac / Aprilie 2014

Horoscop Lunar Rac Aprilie 2014

Horoscop Lunar Rac antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Iată încă o lună de activitate intensă. Dacă vă simţiţi deja stresat, mai bine dublaţi doza de vitamine şi treceţi la un program de exerciţii fizice prin care presiunea poate fi redusă. Veţi avea nevoie de un debuşeu în jurul datei de 15 aprilie, când o eclipsă lunară din Balanţa orientată spre parteneriate va declanşa un conflict major între casa căminului şi cea a carierei.

Horoscop Lunar Rac relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Câteva opoziţii solicitante vor avea loc pe principalele axe ale hărţii dumneavoastră natale. Crizele legate de afirmarea de sine, familie, relaţii parteneriale şi carieră vor părea uneori insurmontabile. Veţi trăi mai multe nopţi de insomnie, căutând cauza acestor stări în acţiunile proprii. Opriţi-vă. Nu sunteţi singur pe Pământ şi nici nu răspundeţi de acţiunile celorlalţi.

Horoscop Lunar Rac banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani Şl SUCCES: Soarele şi Mercur i se vor alătura surprinză torului Uranus în impulsiva zodie a Berbecului, casa a zecea, a superiorilor, împingându-vă să vă răzvrătiţi împotriva oricărei forme de autoritate pe care o consideraţi sufocantă sau restrictivă. O asemenea atitudine n-o să facă minuni în relaţia cu şeful şi, dacă vreţi să mai aveţi un loc de muncă, va trebui să zâmbiţi, să aprobaţi din cap şi să vă înghiţiţi accesele de mândrie. E vremea să intensificaţi căutarea unui alt post. în mod serios.

Horoscop Lunar Rac turbulente planetare

Horoscop Lunar Rac Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Uranus şi Pluton şi-au programat ultima bătălie pe 21 aprilie, opunând casa a şaptea, a parteneriatelor, casei a zecea, a carierei. V-aţi străduit până acum să fiţi bun şi ascultător, dar trebuie să alegeţi o zi în care să vă ocupaţi de o problemă foarte personală. Să nu vă simţiţi vinovat. Aveţi dreptul la o viaţă şi în afara serviciului.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,17,18,19,25,26,29
Zile nefavorabile: 1,3,8,14,16,20,21,22,23
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / Aprilie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI