Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – August 2014

Postat de Urania Horoscop On 26 - July - 2014

Horoscop Urania Lunar – Rac / August 2014

Horoscop Lunar Rac August 2014

Horoscop Lunar Rac antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Luna Plină de pe 10 august din casa a opta ar putea aduce un conflict, iar subiectul îl reprezintă banii. Vor fi implicate, probabil, finanţele comune, moştenirile şi împrumuturile restante. Veţi fi obligat să pierdeţi mult timp cu descâlcirea iţelor. Dar Mercur se află în casă a doua, aşa că veţi avea suficientă energie pentru a aborda problema.

Horoscop Lunar Rac relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Marte pătrunde în Scorpion, casa a cincea, marcând începutul unei perioade extrem de pasionale şi intime ce va dura şase săptămâni. Dacă aveţi deja o relaţie provizorie, o strângere de mână şi un sărut de noapte bună nu vor mai fi de-ajuns. A venit momentul să aflaţi ce fel de legătură aveţi de fapt. Să fie vorba de începutul uneia de lungă durată?

Horoscop Lunar Rac banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Planetele din creativul Leu parcurg casa a doua şi nu prea au chef să facă bani pentru altcineva. De fapt, nu prea sunt dispuse nici să respecte regulile altora. Acest lucru se va dovedi adevărat în jurul datelor de 1, 8 şi 9 august, când surprinzătorul Uranus va intra în scenă, îndemnându-vă să vă zbateţi pentru propria persoană, chiar dacă e vorba numai de o colaborare.

Horoscop Lunar Rac turbulente planetare

Horoscop Lunar Rac Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Incandescentul Marte a pătruns în secretoasa şi pasionala zodie a Scorpionului, casa a cincea, determinându-vă să duceţi la un alt nivel o relaţie ocazională. Dacă decideţi să împărtăşiţi cu persoana respectivă şi altceva în afară de timp, ar fi bine să puneţi totul pe hârtie. E posibil să fiţi înşelat de reputaţia oarecum periculoasă a cuiva, însă, înainte de a contribui cu ceva substanţial, asiguraţi-vă că acea reputaţie e reală.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

ZILE FAVORABILE: 7, 8, 14, 15, 18, 21, 23
Zile NEFAVORABILE: 9, 10, 19, 25, 26, 28, 29, 30
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / August 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI