Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – August 2015

Postat de Urania Horoscop On 29 - July - 2015

Horoscop Urania Lunar – Rac / August 2015

Horoscop Lunar Rac August 2015

Horoscop Lunar Rac August Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

Avantaje planetare: August Nouă de pe 14 august va aduce laolaltă August, planeta guvernatoare a Racului, şi Soarele însuşi. Aceşti parteneri astrologiei vor purta straiele Leului şi au ales ca loc de întâlnire casa a doua, a finanţelor. Fiţi pregătit pentru o mulţime de cadouri şi de exprimări spectaculoase de sentimente.

Horoscop Lunar Rac August 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Dacă o anumită situaţie apărută între dumneavoastră şi partenerul actual s-a agravat recent şi aţi încercat să vă daţi seama ce e de făcut, probabil că găsiţi pe 15 august o modalitate de rezolvare. Misiunea constă în a-i comunica partenerului că-1 preţuiţi, îl sprijiniţi şi-l protejaţi. Restul vine de la sine.

Horoscop Lunar Rac August 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani Şl SUCCES: Pentru că, până pe 11 august, generosul Jupiter şi Venus, zeiţa iubirii şi a banilor, se află în casa a doua, a finanţelor, e greu de imaginat că veţi avea probleme financiare. Poate că sunteţi puţin cam extravagant, dar lucrurile revin la normal după 11 august, când Jupiter păşeşte în practica zodie a Fecioarei. între timp, distraţi-vă. O meritaţi din plin.

Horoscop Lunar Rac August 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: După un an petrecut în teatrala zodie a Leului, puternicul Jupite r se va muta pe 11 august în practica şi conştiincioasa Fecioară. El se va afla în casa a treia, a conversaţiilor şi a comunicării, aşa că gândurile dumneavoastră vor căpăta cu uşurinţă o exprimare verbală. Vestea bună e că nu veţi umbla cu mănuşi, iar ceilalţi vor înţelege că nu glumiţi deloc.

Horoscop Lunar Rac August 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1, 2, 7, 23, 26
Zile nefavorabile:3, 5, 6, 12,21,30,31

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI