Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Rac August 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Rac / August 2016

Horoscop Lunar Rac Agusut 2016

Horoscop Lunar Rac Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
E momentul să vă bucuraţi de viaţă şi să uitaţi de recentele neînţelegeri apărute între dumneavoastră şi cineva drag. De fapt, nu e o idee rea să lăsaţi deoparte vechile resentimente. Dacă daţi peste o persoană de care v-aţi despărţit în termeni mai puţin buni, faceţi ce trebuie. întinderi sau acceptaţi ramură de măslin.

Horoscop Lunar Rac Agusut 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Pe 27 august, cerul vă rezervă îmbrăţişări şi râsete, deoarece iubitoarea Venus şi generosul Jupiter se vor întâlni în casă a treia, a conversaţiilor şi a comunicării. Acestea sunt, fără îndoială, cele mai binevoitoare planete, aşa că faptul de a le avea alături pe amândouă ne va delecta pe toţi. Veţi primi veşti foarte bune.
Horoscop Lunar Rac Agusut 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Pe 22 august Soarele va intra în Leu, adică în casă a doua, a banilor. Probabil că n-ar trebui să ieşiţi la cumpărături fară însoţitor, deoarece planetele din Leu sunt renumite pentru că îndepărtează din cale toate obstacolele pentru ca pe faţa cuiva să apară un zâmbet. Misiunea constă în a fi cumpătaţi.

Horoscop Lunar Rac Agusut 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Mercur va intra în mişcare retrogradă pe 30 august, aflându-se în Fecioara orientată spre detalii, casa a treia, a călătoriilor scurte. Acest tranzit ar putea provoca probleme în timpul călătoriilor spre locurile vizitate frecvent, poate sub forma traficului sau a lucrărilor de pe drumurile publice, dar e posibil şi ca maşina dumneavoastră să aibă nevoie de o reparaţie. Remediaţi orice probleme de natură mecanică înainte de a pleca de acasă.

Horoscop Lunar Rac Agusut 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2, 10, 14, 17, 22, 27, 28
Zile nefavorabile: 6, 7, 13, 25, 30
Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI