Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Decembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 3 - December - 2014

Horoscop Urania Lunar – Rac / Decembrie 2014

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2014

Horoscop Lunar Rac antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: în jurul datei de 1 decembrie, Mercur va forma un careu cu visătorul şi romanticul Neptun. Brusc, toate detaliile intime despre persoana care v-a părăsit, şi pe care aţi încercat să le uitaţi, vă vor reveni în memorie. Misiunea dum neavoastră este să vă daţi seama că e vorba de un caz de memorie selectivă. Acordaţi-vă câteva zile pentru a vă aminti totul – nu numai momentele fericite.

Horoscop Lunar Rac relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Lună Nouă de pe 21 decembrie, din respectabilul Capricorn, îşi va uni forţele pe 23 decembrie cu staţia planetară a lui Saturn, fapta dreaptă fiind singura modalitate de acţiune. Asta înseamnă că aţi hotărât să faceţi un om cinstit din persoană alături de care trăiţi ori cu care aveţi o relaţie. Dacă există deja o astfel de relaţie, s-ar putea ca un parteneriat de afaceri să constituie exact ceea ce v-a prescris medicul.

Horoscop Lunar Rac banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani Şl SUCCES: Când vine vorba de câştig, norocul stă mai mult în dibăcie decât într-o anumită însuşire. Nu uitaţi asta în jurul datelor de 4 şi 14 decembrie, când Venus şi Soarele vor sta vizavi de generosul Jupiter. Dacă vă plac jocurile de noroc, n-ar fi rău să investiţi în câteva bilete de loterie. Nu vă puneţi în joc sănătatea şi încercaţi să nu exageraţi cu mâncarea, băutura şi alte bunătăţi.

Horoscop Lunar Rac turbulente planetare

Horoscop Lunar Rac Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Din nou, rebelul Uranus şi asprul Pluton formează un careu incandescent şi agasant, însă de data asta nu veţi mai putea evita implicarea. Venus, zeiţa iubirii şi a banilor, se va confrunta cu ambii titani pe 20 decembrie, iar din poziţia ocupată în casă a şaptea, a parteneriatelor, va declanşa o anumită dispută. Dacă problema o reprezintă banii, nu vă lăsaţi influenţat de nimeni. Rămâneţi ferm pe poziţie!

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile FAVORABILE: 2, 3, 4, 5, 8, 12, 14, 19, 21
Zile nefavorabile: 1,7,15,16,20,23,24,25
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / Decembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI