Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 25 - November - 2015

Horoscop Urania Lunar – Rac / Decembrie 2015

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015

Horoscop Lunar Rac Decembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: începând cu 1 decembrie, devine disponibilă prima, promovarea sau mărirea de salariu pentru care v-aţi străduit din greu. Nu vă aşteptaţi deloc, aşa că va fi cu atât mai palpitant. Dacă sunteţi tentat să sărbătoriţi evenimentul pe 4 sau pe 14 decembrie, nu mai staţi pe gânduri. Numai să nu cheltuiţi totul într-un sigur loc!

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: înainte de vacanţă, discutaţi cu partenerul de viaţă despre disputele recente. Data de 19 decembrie este minunată pentru a începe negocierile, dar va trebui să daţi dovadă de fermitate, indiferent cât de hotărât este partenerul să nu cedeze. Misiunea dumneavoastră este să nu daţi înapoi şi să-l faceţi să înţeleagă că sunteţi cât se poate de serios.

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Dacă doriţi un împrumut sau încercaţi să puneţi la punct detaliile unei moşteniri, ar fi bine să insistaţi mai mult pe 17 decembrie, când Venus şi Pluton vor fi mai mult decât fericiţi să vă ajute. Vă puteţi susţine punctul de vedere într-un mod civilizat. Păstraţi-vă cumpătul şi zâmbiţi frumos. La urma urmei, e Decembrie cadourilor!

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Vacanţă plăcută! Tocmai la timp pentru o reuniune plină de căldură şi iubire, emotiva Lună va fi plină pe 25 decembrie chiar în zodia dumneavoastră natală. Sentimente bune vor da roată mesei şi discuţiile afectuoase din bucătărie vor continua până noaptea târziu. Petrecere frumoasă!

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:11, 12, 15, 16, 17,24, 25

Zile nefavorabile:3, 4, 6, 10, 14, 20, 29Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI