Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Rac – Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Rac / Decembrie 2016

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2016

Horoscop Lunar Rac Decembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Sărbători fericite! Fiind atât de orientaţi spre familie, cu siguranţă că aceasta este perioada din an care vă place cel mai mult – iar anul 2016 va fi cu totul special. Pe 25 decembrie, iubitoarea Venus va forma un trigon favorabil cu generosul Jupiter şi un sextil incitant cu surprinzătorul Uranus, asigurând condiţiile necesare pentru petreceri, daruri şi chiar o apariţie surpriză.

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Luna decembrie va fi excelentă. Poate doar cu excepţia zilelor de 26 şi de 31 decembrie, toate planetele vor stabili relaţii de colaborare, îndreptate spre distracţii, inspirându-vă să faceţi la fel. E greu de imaginat că nu-i veţi vedea des pe cei dragi. Toată lumea trebuie să vină la dumneavoastră acasă şi să petreacă – doar pentru asta trăiesc.

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

în ce priveşte banii, vă puteţi aştepta la circumstanţele obişnuite. Veţi ieşi în oraş pentru a face câteva cumpărături serioase, hotărâţi să vă limitaţi la listă şi, mai important, la bugetul alocat. Şi, ca de obicei, dacă veţi vedea un lucru care i-ar face plăcere cuiva drag, veţi uita cu totul de listă şi de buget. Nu-i nimic, Crăciunul este doar o dată pe an.

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Luna aceasta există o zi care iese în evidenţă, fiind extrem de delicată. Destul de ciudat, dar e vorba de ajunul Anului Nou. în acea seară, impulsivul Marte se va întâlni cu visătorul Neptun, ambele planete aflându-se în Peşti – zodia guvernată de Neptun. Acestea fiind zise, în cazul în care plecaţi de la petrecere afumaţi, nu conduceţi maşina şi nu lăsaţi pe nimeni să vă ducă acasă dacă nu sunteţi siguri de starea persoanei respective. Nu uitaţi să vă puneţi centura de siguranţă.

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : Mai toată luna.
Zile nefavorabile : 26,31Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI