Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 5 - February - 2015

Horoscop Urania Lunar – Rac / Februarie 2015

Horoscop Lunar Rac Februarie 2015

Horoscop Lunar Rac Februarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Lună Nouă din imprevizibila zodie a Vărsătorului soseşte pe 18 februarie, îndemnându-vă să analizaţi atent modul în care aţi împărţit cheltuielile domestice. Dacă vă revin majoritatea, nu e nicio ruşine să cereţi ajutorul, mai ales din partea cuiva care vă e limpede dator. Misiunea constă în a vă susţine cazul cu blândeţe.

Horoscop Lunar Rac Februarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Până pe 20 februarie, Venus, zeiţa iubirii, din ultrasensibila zodie a Peştilor, un alt semn de apă, vă va îndemna să manifestaţi compasiune nu doar faţă de familie sau de prieteni. Extindeţi-vă aria mângâierilor şi a sprijinului pentru a-i include în ea pe toţi cei care vin la dumneavoastră împovăraţi de griji. Nu trebuie să-i găzduiţi pe termen nelimitat, dar nici nu le întoarceţi spatele.

Horoscop Lunar Rac Februarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Jupiter se află în casa resurselor financiare personale şi probabil că în ultima vreme v-aţi gândit mult la bani, şi pe bună dreptate. Dacă vă merge bine, probabil că sunteţi risipitor. Dacă nu – atunci încercaţi să mai reduceţi cheltuielile. Oricum ar fi, important e să învăţaţi să vă întindeţi cât vă ţine plapuma.

Horoscop Lunar Rac Februarie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Câteva planete hotărâte din impulsiva zodie a Berbecului, casa a zecea, a persoanelor cu autoritate, se vor întâlni între 19 şi 22 februarie, îndemnându-vă să preluaţi frâiele şi să vă faceţi un nume. Asta nu înseamnă să daţi buzna în biroul unui superior şi să cereţi o mărire de salariu, dar dacă sunteţi insistent, politicos şi ferm, s-ar putea s-o obţineţi oricum.

Horoscop Lunar Rac Februarie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:2, 5, 6, 7, 19, 24, 25

Zile nefavorabile:1, 20, 21, 22, 23

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI