Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-2 Iunie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-2 Iunie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - February - 2016

Horoscop Urania Lunar – Rac / Februarie 2016

Horoscop Lunar Rac Februarie 2016

Horoscop Lunar Rac Februarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Pătimaşul Marte, aflat în Scorpion, va mai petrece încă o lună în casă a cincea, a idilelor, a tovarăşilor de distracţii şi a relaţiilor cotidiene. Dacă sunteţi singuri, aşteptaţi-vă la o încântătoare varietate de admiratori care doresc să vă cunoască mai bine. Mult mai bine.

Horoscop Lunar Rac Februarie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Ziua Sf. Valentin arată minunat graţie trigonului favorabil dintre Lună (planeta guvernatoare) şi Jupiter, care nu uită niciodată să aducă daruri, îmbrăţişări şi sentimente bune. Dacă nu aveţi o legătură stabilă, iar un frate sau un vecin se oferă să vă prezinte unei persoane despre care este convins că e perfectă pentru dumneavoastră, faceţi o încercare – indiferent ce s-a întâmplat ultima dată.

Horoscop Lunar Rac Februarie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus se ocupă de problemele băneşti şi va petrece jumătate din luna februarie în casă a şaptea, a parteneriatelor, adică în practica zodie a Capricornului. Dacă vă gândiţi la o coabitare, ea vă va ajuta să faceţi un aranjament financiar corect. Aplanaţi toate conflictele înainte să sosească maşina pentru mutare.

Horoscop Lunar Rac Februarie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
O întâlnire extrem de intensă între iubitoarea Venus şi neînduplecatul Pluton va avea loc pe 5 februarie, aşa că puneţi-vă centura de siguranţă. Aceste două planete creează scenarii relaţionale „interesante”, mergând de la obsesie până la pasiunea imediată şi irezistibilă. Dacă întâlniţi o persoană necunoscută care pare oarecum periculoasă, faceţi-vă timp s-o cunoaşteţi mai bine – şi, ca de obicei, aveţi încredere în instinct.

Horoscop Lunar Rac Februarie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3, 4, 9, 14, 28, 29
Zile nefavorabile: 5, 7, 22, 23, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / Februarie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-2 Iunie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.04.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

28 aprilie- George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI