Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 3 - January - 2015

Horoscop Urania Lunar – Rac / Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Rac Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Rac Ianuarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Un grup de planete din surprinzătorul Vărsător, casa a opta, a partenerilor intimi şi a resurselor comune, va întoarce cu susul în jos aceste domenii ale vieţii – şi poate că tocmai asta trebuie să se întâmple. Dacă sunteţi nemulţumit în viaţa de cuplu sau de situaţia financiară, o schimbare totală pare necesară pentru a readuce lucrurile pe făgaşul normal.

Horoscop Lunar Rac Ianuarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII:: Soarele va rămâne în casă a şaptea, a parteneriatelor, până pe 20 ianuarie, iar pentru că va purta straiele Capricornului orientat spre angajamente, s-ar putea să vă gândiţi cu seriozitate la acest aspect. Nu contează cine a făcut până acum nazuri, în cele din urmă se va da pe brazdă.

Horoscop Lunar Rac Ianuarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Ianuarie asta e posibil că sectorul financiar să nu fie deloc stabil, aşa că misiunea constă în a cheltui doar în limite rezonabile. Puneţi deoparte pentru zile negre tot ce puteţi. Vestea bună e că s-ar putea să descoperiţi că nu vă trebuie prea mult pentru a depăşi situaţia şi mult mai puţin decât aţi crezut iniţial.

Horoscop Lunar Rac Ianuarie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Pe 4 ianuarie, Ianuarie Plină soseşte în propria zodie, casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării exterioare. Veţi simţi nevoia de a încheia schimbările recente. Dacă aţi cochetat cu ideea de a căpăta un obicei pozitiv sau de a renunţa la unul negativ, e momentul s-o faceţi. Sunteţi gata? Sau nu?

Horoscop Lunar Rac Ianuarie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 5, 13, 14, 26, 27, 31

Zile nefavorabile:2, 3, 15, 19, 29, 30

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI