Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Iulie 2014

Postat de Urania Horoscop On 28 - June - 2014

Horoscop Urania Lunar – Rac / Iulie 2014

Horoscop Lunar Rac Iulie 2014

Horoscop Lunar Rac antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Luna Plină de pe 12 iulie are loc în Capricorn, casa a şaptea, a parteneriatelor. Datorită influenţei acestei zodii oneste, vă va veni greu să păstraţi tăcerea atunci când cineva este nedreptăţit şi nu primeşte ceea ce merită. Dacă vă consideraţi o astfel de victimă, nu vă veţi opri până când nu vi se va face dreptate.

Horoscop Lunar Rac relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Guvernatorul dumneavoastră planetar este Luna, aşa că sunteţi extrem de sensibil la toate schimbările ei de dispoziţie, în faza de Lună Plină, Racul nu prea reuşeşte să-şi ascundă sentimentele. Pe 12 iulie, când Luna ajunge în plină glorie în casă a şaptea, a parteneriatelor, tot ceea ce mocneşte în interior trebuie să fiea exprimat. De vreme ce Luna Plină de-abia aşteaptă să pună capăt anumitor situaţii, probabil că veţi decide să faceţi un pas înainte în ceea ce priveşte o relaţie sentimentală.

Horoscop Lunar Rac banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Pe 26 iulie, Luna va planta o sămânţă de creativitate în Leu, casa a doua, a problemelor băneşti. De asemenea, apare oportunitatea de a transforma un hobby într-o afacere. Misiunea dumneavoastră este să vă lansaţi pe piaţă, un lucru care nu vă este întotdeauna la îndemână, însă, dacă vă gândiţi la această acţiune ca la o modalitate de a vă câştiga existenţa de acasă, veţi deveni poate un mai bun agent de vânzări.

Horoscop Lunar Rac turbulente planetare

Horoscop Lunar Rac Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Mercur, Venus şi Soarele vor stră bate Racul, casa întâi, determinând accentuarea calităţilor pozitive ale firii dumneavoastră emotive. Va fi extrem de puternică nevoia de a-i îngriji, întreţine şi proteja pe cei dragi. Norocul lor!

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 7,13,14,18,23,25,26
ZILE nefavorabile: 3, 4, 8, 12,19, 22, 24, 28
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / Iulie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI