Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2015

Horoscop Urania Lunar – Rac / Iulie 2015

Horoscop Lunar Rac Iulie 2015

Horoscop Lunar Rac Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: A doua fază de Lună Plină din iulie are loc pe data de 31, tocmai la timp pentru a vă conduce în august împreună cu un nou partener intim. Dacă sunteţi singur, nu veţi rămâne aşa multă vreme. Aşteptaţi-vă să fiţi cucerit de o persoană care nu e deloc genul dumneavoastră. Ignoraţi-i coafura ciudată sau atitudinea rebelă şi lăsaţi instinctul să decidă.

Horoscop Lunar Rac Iulie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Iulie Plină de pe 1 iulie aduce cu sine o notă de emotivitate. Va trebui să luaţi o decizie serioasă legată de o persoană dragă care a împins lucrurile mult prea departe. Trebuie să-i înţelegeţi nevoile şi motivele, dar nu pe cheltuiala dumneavoastră. Explicaţi-i ce simţiţi şi va dori să coopereze.

Horoscop Lunar Rac Iulie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Pe 12,15 şi 25 iulie, afacerile de grup ar putea fi puţin mai costisitoare decât aţi prevăzut, aşa că, dacă v-aţi pus pe picioare, asiguraţi-vă că toată lumea e capabilă să se achite de partea din cheltuieli care-i revine. Vestea bună e că s-ar putea să fiţi invitatul cuiva care doreşte să mai schimbe cursul obişnuit al lucrurilor.

Horoscop Lunar Rac Iulie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Lună Nouă de pe 15 Mie îi va opune pe gânditorul Mercur şi pe incandescentul Marte hotărâtului Pluton din casa a şaptea, a parteneriatelor. S-ar putea să trebuiască să faceţi o alegere. Fiţi sigur că, din cauza Lunii, decizia nu va fi uşor de luat, în schimb se va dovedi corectă.

Horoscop Lunar Rac Iulie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,2, 3,5,8, 13, 22

Zile nefavorabile:6, 7, 11, 12, 14, 15, 16, 25

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI