Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Iunie 2014

Postat de Urania Horoscop On 30 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Rac / Iunie 2014

Horoscop Lunar Rac Iunie 2014

Horoscop Lunar Rac antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Zilele fericite s-au întors. Lună Nouă din zodia natală, de pe 27 iunie, va pune alături Soarele şi planeta guvernatoare, Luna. Brusc, toată lumea va înţelege ce înseamnă să fii Rac – adică să te afli sub influenţa acestei energii extrem de emoţionale. O veţi putea fructifica mai bine şi veţi fi cu siguranţă amuzat de reacţiile celorlalţi, dar încercaţi să nu vă bucuraţi de necazul altuia. Oricum, nu prea tare.

Horoscop Lunar Rac relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: V-au plăcut întotdeauna Taurii. Iubitoarea Venus aflându-se mai toată luna în această zodie solidă şi stabilă, care reprezintă casa a unsprezecea, vă veţi simţi mai sigur de majoritatea prietenilor. Dacă gelozia începe să constituie o problemă în jurul datei de 12 iunie, veţi avea la îndemână varianta de a organiza o reuniune de urgenţă pentru a soluţiona divergenţele.

Horoscop Lunar Rac banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Când vine vorba de bani, Taurul este ca un magnet. Venus, care se află în această zodie, casa a unsprezecea, a grupurilor, favorizează contactele financiare aducătoare de beneficii. Misiunea dumneavoastră este să acceptaţi, în jurul datelor de 4, 8 şi 18, toate invitaţiile, amestecându-vă chiar şi printre adversari. Etalaţi-vă farmecul şi ascultaţi cu atenţie conversaţiile aparent banale.

Horoscop Lunar Rac turbulente planetare

Horoscop Lunar Rac Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Guvernatorul planetar, emotiva Lună, va intra în contact cu incandescentul Marte şi imprevizibilul Uranus pe 7 iunie, tocmai când vorbăreţul Mercur îşi va începe mişcarea retrogradă pentru a se întoarce în zodia dumneavoastră natală. Trebuie spus că informaţiile obţinute acum nu sunt în întregime corecte şi că nu veţi cunoaşte adevărul până pe 1 iulie, între timp, nu spuneţi lucruri pe care ulterior le veţi regreta.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,4,6,8,18,21,27,29
Zile nefavorabile: 7, 12, 14,17, 19, 24, 25, 26
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac / Iunie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI