Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Rac – Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - June - 2015

Horoscop Urania Lunar – Rac / Iunie 2015

Horoscop Lunar Rac Iunie 2015

Horoscop Lunar Rac Iunie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: Iunie Plină de pe 2 iunie va avea loc chiar în mijlocul sociabilei zodii a Săgetătorului, care pentru nativii din Rac reprezintă casa a şasea, a muncii. Veţi exagera în dorinţa de a le dovedi celorlalţi că sunteţi persoana la care se poate apela atunci când alţii nu reuşesc să-şi facă treaba. Asta o să vă fie de folos în viitor, dar nu e bine să aterizeze la dumneavoastră toate proiectele de care nimeni nu vrea să se ocupe.

Horoscop Lunar Rac Iunie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 24 iunie, incandescentul Marte va pătrunde furtunos în zodia dumneavoastră natală, casa întâi, a personalităţii, în următoarele două luni veţi fi foarte irascibil, dacă nu chiar combativ, mai ales cu persoanele care le fac necazuri celor dragi. Apăraţi-i, fireşte, dar nu vă puneţi în pericol propria siguranţă.

Horoscop Lunar Rac Iunie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: O mare parte din lună, Venus şi Jupiter se vor afla în casă a doua, a finanţelor personale, aşa că nu e greu să ne imaginăm că veţi utiliza des carnetul de cecuri sau cârdul de credit. Dacă beneficiarii sunt copiii, familia sau căminul, nu vă faceţi griji. Altfel, ar fi bine să nu vorbiţi cu nimeni despre aceste cheltuieli.

Horoscop Lunar Rac Iunie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Din nou, generosul Jupiter va forma un trigon favorabil cu surprinzătorul Uranus, aşa că, întocmai ca în martie, vă veţi putea îmbunătăţi situaţia financiară. E posibil să descoperiţi că sunteţi atras de o persoană care fie face parte din conducere, fie lucrează pentru dumneavoastră. Atenţie, nu depăşiţi nicio linie de demarcaţie care nu ar trebui încălcată.

Horoscop Lunar Rac Iunie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 5, 6, 8, 9, 10, 28

Zile nefavorabile:1, 13, 14, 23, 24

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI